Hivatalosan is bemutatkozott a felújított Galaxy Note 7

2017. július 03.
2.9141
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
A tavalyi év egyik legnagyobb mobilos botránya egyértelműen a Samsung nevéhez kötődik, hiszen a Galaxy Note 7-es csúcsmobilok bizony robbanásra hajlamos akkumulátorokkal kerültek piacra, amit még a második variáns is elmondhatott magáról.

A dolog éve egy teljes visszahívás és több millió dollár kár lett, de valamennyit a dél-koreai gyártó azért enyhítene a dolgán. Már régóta lehetett tudni, hogy gőzerővel dolgoznak egy "felújított" Note 7-en, mely már tényleg nem fog a zsebünkben felrobbanni.

A várakozásoknak több hónap után nemrég lett vége, hiszen hivatalosan is bemutatkozott a Samsung Galaxy Note Fan Edition. Az újdonság egy teljesen újfajta, a vállalat 8 pontos akkumulátorbiztonsági ellenőrzését is átesett, 3200 mAh-s akkumulátort kapott.

A specifikációt illetően továbbra is bivalyerős hardverről beszélhetünk, de ezeken a modelleken már alapból Android 7.0 fut és megkapták a Bixby asszisztenst is. Egyelőre 400 000 darabot dobnak piacra Dél-Koreában átszámolva 165 000 Ft környéki áron, a további tervek pedig nem ismertek de így vagy úgy azért sok országba eljuthat majd ez a modell.
5 hozzászólás

betyár

7 éve, 4 hónapja és 18 napja

Gondolom azért annyira nem fog menni.

válasz erre

rDAVE

7 éve, 4 hónapja és 18 napja

165ezer 10%-os áfával. (:

válasz erre

techiii

7 éve, 4 hónapja és 18 napja

Menj már de olcsó meglepett smiley

válasz erre

Harder

7 éve, 4 hónapja és 18 napja

Olcsó kis atomreaktor. röhögő smiley

válasz erre

Fikarc

7 éve, 4 hónapja és 18 napja

Egész jó áron lehet megvenni, kár hogy ideát nincs.

válasz erre