Hivatalos: megszűnik a YouTube-on a dislike csík

2021. november 11.
93.4151
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Márciusban már felröppent, de ma a YouTube hivatalossá tette: a platform eltávolítja a dislike-számlálót, ami azt jelenti, hogy többé nem látod majd az összesített értékelést egyik anyag alatt sem.
 

Maga a dislike gomb megmarad, így ha tényleg muszáj, akkor továbbra is kifejezheted az érzéseidet, csak a nyilvános számláló, amely azt mutatja, hogy hányszor kattintottak a dislike gombra, megszűnik. A kísérlet részeként a nézők továbbra is láthatják és használhatják a dislike gombot.

De mivel a számláló nem volt látható számukra, azt tapasztalta a cég, hogy kisebb valószínűséggel célozták meg a videó dislike gombját, hogy feljebb tornásszák a számlálót. Röviden, a kísérletük adatai azt mutatták, hogy csökkent a nem tetszést támadó viselkedés.

A kisebb alkotóktól és a most indulóktól közvetlenül is hallották, hogy ez a viselkedés tisztességtelenül célba veszi őket, és a YouTube szerint a kísérletük megerősítette, hogy ez valóban nagyobb arányban fordul elő a kisebb csatornákon.
5 hozzászólás

rDAVE

9 hónapja, 3 hete és 5 napja

46ezren kipróbálták a youtube update videóján a "dislike" gombot és csak 9,7ezer a másikat, de persze ez nem jelenti azt, hogy hülyeségnek tartják, csak unatkoznak és nyomkodják.

válasz erre

CharlieFirpo

9 hónapja, 3 hete és 6 napja

Nem bírják szegény tartalomgyártók a kritikát!

válasz erre

Ronalddo

9 hónapja, 3 hete és 6 napja

Hát ez elég fura döntés!

válasz erre

Kisfaludy82

9 hónapja, 3 hete és 6 napja

Ez egy nagyon érdekes lépés, főleg mert nagyon befolyásolni fogja a nézőket... Mindenre azt fogják hinni egyesek hogy az mennyire pozitív..

válasz erre

Fikarc

9 hónapja, 3 hete és 6 napja

Na ez gáz egy közösségi platformon.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink