Hivatalos: érkezik a Wednesday második évada

2023. január 07.
4.5101
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
Bár talán senkinek nem volt kérdés, hogy még többet fogunk látni a jövőben Wednesday Addams Nevermore akadémián töltött éveiről, ám most már biztosra vehetjük a dolgot, ugyanis a Netflix egy friss videóval jelentette be a folytatást.

Tim Burton által megálmodott sorozat letarolta az internetet és a streaming platformot is, ugyanis az egyik legtöbbet streamelt sorozat lett tavaly, ráadásul a közösségi médiában vírusszenzációvá vált Wednesday tánca, amiből trend lett. Mindezek után nem volt kérdés a stúdió számára, hogy folytatást szeretne a sorozatból, ám valószínűleg azért nem jelentették be azonnal a folytatást, mert meg kellett egyezni a készítőkkel.

A szériában Jenna Ortega játszotta a főszerepet, aki emiatt megtanult németül és még csellózni is. Mellette feltűnt még Catherine-Zeta Jones, Luis Guzmán és Christina Ricci is, aki fiatalon játszotta Wednesday szerepét a filmben. Természetesen magyar vonatkozása is van az alkotásnak, ugyanis egy magyar kislány, Váradi Karina alakította a gyerek Wednesday-t.

Nézd nagyban ezt a videót!



4 hozzászólás

Ronalddo

1 éve, 3 hónapja és 26 napja

Nagggggyon király! mosolygó smiley

válasz erre

techiii

1 éve, 3 hónapja és 26 napja

Bizony várható volt és jól is teszik.

válasz erre

Fikarc

1 éve, 3 hónapja és 26 napja

Nekem nagyon nem jött be, rohadtul meg vagyok lepődve a sikerén. röhögő smiley

válasz erre

Porthos

1 éve, 3 hónapja és 26 napja

Én az elsőt sem bírtam. röhögő smiley

válasz erre