Hivatalos: elkészül a Happy, a flúgos golfos folytatása

2024. május 16.
15.0041
csirkee profilja, adatai
csirkee
Már évek óta hallani lehet arról, hogy az Adam Sandler féle Happy, a flúgos golfos folytatás fog kapni, ám egészen mostanáig nem lehettünk biztosak a dologban, a Netflix azonban megerősítette a hírt, miszerint náluk kerül majd bemutatásra az 1996-os vígjáték második része.

Idén márciusban hallhattunk utoljára a Happy, a flúgos golfos című vígjáték folytatásáról, amikor a film egyik szereplője, Christopher McDonald egy interjúban elkotyogta, hogy Adam Sandler visszatér Happy Gilmore szerepéhez és már a forgatókönyv is elkészült. A pletyka pedig igaznak bizonyult, hiszen a Netflix a tegnapi nap során hivatalosan is megerősítette a film folytatását.

A streaming óriás és a színész korábban egy hosszútávú szerződést írt alá, aminek köszönhetően már több Sandler film is bemutatásra került a platformon, a legutóbbi Az űrhajós című dráma volt. A stúdió azt nem árulta el, hogy mikor kerül bemutatásra a film, sem azt, hogy pontosan miről is fogsz szólni, valószínűleg a projekt még nagyon korai szakaszában van, de sokan már alig várják, hogy Happy Gilmore visszatérjen a pályára.
3 hozzászólás

Porthos

1 hónapja, 1 hete és 4 napja

Király. röhögő smiley

válasz erre

Ronalddo

1 hónapja, 1 hete és 4 napja

Én ennek speciel örülök. mosolygó smiley

válasz erre

zender

1 hónapja, 1 hete és 4 napja

Adam Sandlert ismerve, még ennyi idő elteltével is jó lesz, nem úgy mint sok folytatás.

válasz erre