Hihetetlenül gyorsan fejlesztik a Vivaldi böngészőt, máris itt a következő verzió

2017. szeptember 25.
3.5291
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Ha valaki azt gondolta volna, hogy a múlt héten debütált legújabb Vivaldi böngésző után a csapat fúj egyet, téved, ugyanis nem telt el egy hét sem, máris itt az első snapshot a következő változatból.

Így igaz, már kirpóbálható a Vivaldi 1.13.966.3-as variánsa, az első mérföldkövet tehát máris elérték a fejlesztők, amiben a frissen kiadott 1.12-es verzió megjelenését követő kérések egy részét, illetve a felmerülő bugokat javították, így talán azt is mondhatjuk, hogy a Chromium alapú böngésző gyorsan kidobta a ráncfelvarrást.

A hibajavítás mellett azért történt némi változás is az 1.12-höz képest, így például a Ctrl+B billentyű kombinációval elérhetjük a könyvjelzőinket a Gmail futtatása alatt is, de jobb támogatást kapott a népszerű emailondeck.com weboldal is, amely az eldobható email címekről ismert.

A changelog-ból az is kiderült, hogy frissítették a keresőmotorok által használt favicon-ok megjelenítését, a beállításoknál használt keresőmező és az ott dolgozó algoritmus is gyorsabb működést produkál a mostani változatban.
3 hozzászólás

CharlieFirpo

7 éve, 1 hónapja és 17 napja

Korrekt ez a csapat, tetszik amit csinálnak!

válasz erre

mrG

7 éve, 1 hónapja és 17 napja

Azt olvasom, egy fejlesztőjük posztolta, hogy a szinkronizáláson is dolgoznak. Mielőtt még kijön az androidos vivaldi már működni fog.

válasz erre

technomancer

7 éve, 1 hónapja és 17 napja

Fel kéne már tenni. Tényleg foglalkoznak vele! meglepett smiley

válasz erre