Hihetetlen, de még mindig több mint 100 millió PC-n fut Windows 7

2021. január 07.
44.5061
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Windows 7 debütálása óta nem kevés idő telt el, de még mindig borzasztóan népszerű az operációs rendszer, lévén a ZDNet szerint több mint 100 millió PC-n fut a Microsoft egykori szisztémája, ami elképesztő szám.

Míg az egyes adatforrások a piaci részesedés különböző százalékaihoz kötik a Windows 7-et, a legtöbben konklúzióra jutnak abban, hogy az operációs rendszer továbbra is a PC-k mintegy 20 százalékát teszi ki. A Microsoft évek óta elmondta, hogy világszerte 1,5 milliárd Windows-felhasználó van több verzión keresztül. Az elemzőcégek által alkalmazott különböző módszerek miatt nehéz pontos számot mondani a Windows 7 felhasználók kapcsán, de az biztos, hogy legalább 100 millióan vannak.

Ha a Microsoft becslése szerint a Windows 1,5 milliárd felhasználója csak egymilliárdra csökken (1 milliárd aktív Windows 10 felhasználó van), akkor is még mindig arról beszélhetünk, hogy a Windows 7 továbbra is hatalmas mennyiségű PC-n van jelen.
szerint több mint 100 millió PC-n fut a Microsoft egykori szisztémája, ami elképesztő szám.'>
4 hozzászólás

darkomen

3 éve, 8 hónapja és 26 napja

Nemrégiben kénytelen voltam otthoni gépemen Windows-t telepíteni és hosszas fejtörés után arra a következtetésre jutottam, hogy inkább 7-et tesztek fel. A gép maga egy közel 10 éves konfiguráció, de teljesítményben elbírta volna a 8.1-et és a 10-et is, de mindegyikkel megvoltak a saját tapasztalataim. A Windows 10 nálam is és környezetemben is rengeteg embernél okoz/okozott komoly gondokat egy-egy frissítés után, ráadásul a build frissítések is mindig eltörték a beállításokat. A 8.1-el nem voltak ilyen gondjaim, de most már nem bírnék visszaszokni annak a felületére.

válasz erre

betyár

3 éve, 8 hónapja és 26 napja

CharlieFirpo írta:
Ez komolyan elképesztő de tényleg. röhögő smiley Hogy lehet ennyire ragaszkodni hozzá? meglepett smiley
Ők még tudják mi volt jó. röhögő smiley

válasz erre

CharlieFirpo

3 éve, 8 hónapja és 27 napja

Ez komolyan elképesztő de tényleg. röhögő smiley Hogy lehet ennyire ragaszkodni hozzá? meglepett smiley

válasz erre

login_password

3 éve, 8 hónapja és 27 napja

Biztosan ők a kemény mag. röhögő smiley

válasz erre