Hétperces ovációt kapott Kevin Costner új western-eposza Cannes-ban

2024. május 20.
14.5331
csirkee profilja, adatai
csirkee
A tegnapi nap során a Cannes-i Filmfesztiválon bemutatásra került a legendás színész, legújabb filmje, a Horizon: An American Saga első része, mely hétperces ovációt kapott a helyszínen, Kevin Costnert meg is hatotta és megígérte, hogy még három további rész várható a Horizon franchise-ból.

Idén júniusban kerül a mozikba Kevin Costner új western-eposza, mely az amerikai polgárháború után játszódik, és közel másfél évtizedet fog felölelni, emiatt több részben fog megjelenni. A második rész még idén augusztusba a mozikba fog kerülni. A film a Cannes-i Filmfesztiválon is bemutatkozott, ami hatalmas tapsot és ovációt kapott a közönségtől.

A film alkotója és főszereplője, Costner el is sírta magát és köszönetet mondott a közönségnek és ígéretet tett arra, hogy további három folytatás fog készülni a Horizonból. Ez egy nagyon személyes projekt Costner számára, aki saját vagyonának nagy részét fektette bele, még tanyáját is elzálogosította, hogy elkészüljön a több mint 100 millió dollárból készült film. A Horizon: An American Saga játékideje három óra, ami sokak szerint kicsit sokra sikeredett, de az első véleményekre még várnunk kell a megjelenésig.

6 hozzászólás

Hentes

1 hónapja, 1 hete

na most már kíváncsi is vagyok rá! mosolygó smiley

válasz erre

Levi87

1 hónapja, 1 hete

Hogy elérzékenyült! mosolygó smiley Imádom a palit és az egész munkásságát.

válasz erre

CharlieFirpo

1 hónapja, 1 hete

Ez igen! mosolygó smiley

válasz erre

Mordorer

1 hónapja, 1 hete

Az igen. meglepett smiley Akkor annyira **** nem lehet. mosolygó smiley

válasz erre

Fikarc

1 hónapja, 1 hete

Imádom a westernt úgyhogy nagyon kíváncsi vagyok már rá!

válasz erre

Kisfaludy82

1 hónapja, 1 hete és 1 napja

Az szép! meglepett smiley Kíváncsian várom a filmet!

válasz erre