Henry Cavill nem akar visszatérni Superman szerepébe

2022. augusztus 10.
18.9281
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
Már hetek óta szóbeszéd Henry Cavill visszatérése a DC Univerzumába, akit először 2013-ban láthattunk az Acélember című filmben mint Superman, melyet Zack Snyder rendezett és ezzel kezdetét vette a DC képregények felépítése a mozikban.

Már a San Diego-i Comic Con-on is sokan várták a színész megjelenést, ám végül sokan csalódottak voltak, ugyanis végül nem ment el a rendezvényre Cavill. A Warner Bros. stúdió állítólag nemrégiben felkereste Henry Cavillt, hogy térjen vissza egykori szuperhős szerepébe, amit sokan kedveltek és ezzel rengeteg rajongót is szerzett a színész, ám meglepő választ kapott a stúdió. Ugyanis Henry azt válaszolta, hogy már nem szeretne visszatérni Superman szerepébe.

Arról nincsenek információk, hogy miért nem szeretne a karakter bőrébe bújni, ami miatt biztosan szomorúak lesznek a rajongók. Ám hamarosan a Hegylakóban láthatjuk majd viszont Henryt, ugyanis állítólag már nagyon közel vannak a megállapodáshoz, egyetlen probléma az lehet, hogy a színész rengeteg projekten dolgozik és nagyon elfoglalt.
3 hozzászólás

zender

1 éve, 2 hónapja és 15 napja

Sajnálom. :|

válasz erre

techiii

1 éve, 2 hónapja és 15 napja

Ahh na ne már. Pedig ő jó volt.

válasz erre

Kisfaludy82

1 éve, 2 hónapja és 15 napja

Nagy kár, mert rohadt jó volt benne.

válasz erre