Hazánkban is megszűnhet a Netflix alap díjcsomagja, jöhetnek a hirdetések

2024. január 25.
10.4921
csirkee profilja, adatai
csirkee
A világ egyik legnépszerűbb streamingszolgáltatója a tavalyi évben elkezdte bevezetni hirdetésekkel ellátott olcsóbb díjcsomagját külföldi országokban, amit úgy tűnik megszerettek a felhasználók, ugyanis már 23 millió előfizető választotta ezt a csomagot, ami elhozhatja a Basic (alap) díjcsomag megszűnését.

Hazánkban egyelőre három díjcsomag közül választhatnak a felhasználók: alap, standard és prémium, de ez a jövőben változhat. A részvényeseknek tartott ülésen a napokban kiderült, hogy már 23 millió felhasználó választotta a reklámokkal ellátott olcsóbb díjcsomagját a Netflixnek, ami nagyon jó arány és ezt növelni szeretné idén a vállalat.

Ennek érdekében más országokban is bevezetésre kerül ez az előfizetés, arról azonban egyelőre nincsenek információk, hogy mely országok és arról sem, hogy Magyarország közte van-e. Amennyiben bevezetésre kerül ez a díjcsomag, akkor az magával hozhatja azt a változást, hogy megszűnik a jelenleg 2290 forintba kerülő Alap díjcsomag, ami természetesen reklámmentes.
4 hozzászólás

Kisfaludy82

2 hónapja, 3 hete és 6 napja

Ez nagyon rossz irány szerintem.

válasz erre

Porthos

2 hónapja, 3 hete és 6 napja

Biztos hogy nem fizetnék azért hogy reklámokat is nézzek. röhögő smiley

válasz erre

CharlieFirpo

2 hónapja, 3 hete és 6 napja

Érdekes fejlemény ez a fizetős streaming világában... meglepett smiley Pont azért fizetünk elő, hogy ne kelljen reklámokat néznünk a tévében...

válasz erre

Fikarc

3 hónapja,

Komolyan fizetni fognak érte és még reklám is lesz? meglepett smiley

válasz erre