Hazánkba is megérkeztek az Acer acerpure légtisztítói

2022. szeptember 19.
32.0391
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
marco profilja, adatai
marco
Egy ideje nem csak számítástechnikai vonalon készít az Acer termékeket, hanem az élet minden területe célkeresztben van, az új irány egyik képviselője az acerpure vonal, amely egy légtisztító eszközöket tartalmazó termékcsaládot jelöl.

Az Acer Magyarország ma sajtóközleményben jelentette be, hogy hazánkba is megérkeztek az életminőséget javító termékek, az intelligens acerpure légtisztító sorozat Integrált acerpure Life Appot és fokozott HEPA szűrővédelmet tartalmaz a vírusaktivitás és a baktériumok eltávolítása érdekében.

Az AcerPure Inc. az új generációs acerpure cool 2 az 1-ben légtisztítót és az acerpure pro nagy hatékonyságú légtisztítóval jelent meg Magyarországon, az eszközök közös jellemzője, hogy 4 az 1-ben HEPA szűrőkkel vannak felszerelve, ezzel pedig négyrétegű védelmet nyújtanak, és blokkolják a szőrök és a por levegőbe kerülését, de a koronavírus (229E) és az influenza A (H1N1) aktivitás legalább 99%-át is megszűrik.

Az új acerpure Life App érzékeli a beltéri és kültéri levegő minőségét, és igény esetén riasztásokat is küld a légszennyezettségről, így távolról is ellenőrizhetjük az otthoni levegő minőségét, de az újítások között megtalálható az új levegőkeringető rendszer is, amely sokkal nagyobb hatékonysággal küldi a negatív ionokat a levegőbe, lévén gyakorlatilag egy ventillátor.

A gyártó szerint a legalacsonyabb légsebességű működési hangszint csak 25 dB, az áramfogyasztás pedig nagyon csekély, bár utóbbiról pontos adatot nem közöltek.
4 hozzászólás

Mordorer

1 éve, 8 hónapja és 17 napja

Sokszor gondolkodtam már hogy venni kéne ilyemsit, de nem annyira látom értelmét... Nem vagyok allergiás meg ilyenek.

válasz erre

TEchie

1 éve, 8 hónapja és 17 napja

Már ők is? meglepett smiley Vannak elég jó versenyzők a témában, kíváncsi lennék, ez miben jobb vagy más.

válasz erre

inkognito

1 éve, 8 hónapja és 17 napja

Nagyon királyak ezek a cuccok.

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 8 hónapja és 17 napja

Kár hogy nem kompatibilis például Homekittel.

válasz erre