Hazánkba is megérkezett az LG gaming tévéje

2022. november 18.
4.9921
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
marco profilja, adatai
marco
A 2022-es berlini IFA kiállításon debütált az LG Electronics kifejezetten gamerek számára fejlesztett televíziója, az LG OLED Flex, amely nem csak azzal vívta ki magának a gamer titulust, hogy a képernyő hajlítható, a válaszidő pedig roppant jó, hanem bizony a hátulja teli van RGB ledekkel.

Ez pedig, mint tudjuk, minden gamer álma (nem!), vagy ha nem is annyira fontos, de tény hogy tud dobni a hangulaton egy autóverseny vagy FPS darálás kellős közepén. Na de hogy kissé komolyabban is megnézzük a tulajdonságokat: ez a világ első állítható íveltségű, 42 hüvelykes (106cm) OLED képernyője, ami a teljesen sík képernyőből 20 lépésben állítható egészen a 900R íveltségig.

A készülék Dolby Vision képes, 4K képminőségben, akár 120Hz-es értékkel, a helyzetfüggő változó képfrissítési ráta (VRR), az automatikus alacsony késleltetési mód (ALLM) és a 0,1 milliszekundumos válaszidő önmagában is dedikálttá tenné a konzolos játékokhoz a tévét, de emellett még G-SYNC és AMD FreeSync kompatibilis is. A 40 Wattos, Dolby Atmos képes hangrendszer mellé mikrofon is került a tévébe.

Az íveltségen túl a készülék kijelzője dönthető is 10 fokban a felhasználó felé, vagy 5 fokig hátrafelé, illetve állítható a magasság is 140 mm-es magasságban. A Multi View móddal két különböző forrásból származó tartalmat tudunk egyidejűleg megjeleníteni a képernyőn (régen ezt hívtuk PIP-nek), így például a játék mellett akár YouTube-videók is nézhetők. Ja, és természetesen tévézni is lehet rajta.

A készülék már megrendelhető az LG webshopjában 1,3 millió forintért, de ha valaki előbb meglesné élőben, mire is számíthat, ellátogathat az LG új bemutatótermébe.

Nézd nagyban ezt a videót!



5 hozzászólás

techiii

1 éve, 6 hónapja és 13 napja

Most tévé vagy monitor? Nem igazán értem ennek a lényegét.

válasz erre

Porthos

1 éve, 6 hónapja és 13 napja

Nem látom értelmét ennek a "tévének". Monitornak oké.

válasz erre

CharlieFirpo

1 éve, 6 hónapja és 13 napja

Mondjuk ez kegyetlen dög! meglepett smiley

válasz erre

Levi87

1 éve, 6 hónapja és 14 napja

Amúgy öszintén ha azt nézem hogy van egy millás iPhone is, és az nem is hajlítgatható... Én megértem az árazást még ha iszonyat durva is.

válasz erre

Mordorer

1 éve, 6 hónapja és 14 napja

Nem mondom, van ára. meglepett smiley

válasz erre