Hatan is megsérültek az új Gladiátor film forgatása közben

2023. június 10.
16.8011
csirkee profilja, adatai
csirkee
Már javában zajlik a Gladiátor második részének forgatása Marokkóban, ahol egy tervezett mutatvány során történt baleset következtében hat kaszkadőr és stábtag is megsérült, égési sérüléseket szenvedtek egy meghibásodott pirotechnika eszköznek köszönhetően - írja a Deadline.
 

A stúdió hivatalos közleménye szerint június 7-én egy veszélyesebb tüzes mutatványt forgattak volna, ám valami gond adódhatott, ugyanis hatan is megsérültek, közülük négyen továbbra is kórházi kezelésre szorulnak, de állapotuk stabil. A helyszínen lévő egészségügyi csapat szerencsére gyorsan reagálni tudott, így az érintettek azonnal megkapták a szükséges ellátást.

A hírek szerint a forgatás Ouarzazate városában zajlik, ahol a nappali hőmérséklet sokszor eléri a 35 fokot is. A helyszínen lévő bámészkodók szerint egy gázcső szakadhatott el, emiatt keletkezett tűz és sérültek meg a kaszkadőrök. A forgatás a baleset ellenére a tervek szerint folytatódik, ugyanis a Gladiátor 2024. november 22-én kerül a mozikba Paul Mescal, Denzel Washington, Pedro Pascal, Joseph Quinn és Connie Nielsen szereplésével.
3 hozzászólás

inkognito

9 hónapja, 6 napja

Ilyen előfordul.

válasz erre

Porthos

9 hónapja, 6 napja

Kellemetlen, de ez mindig benne van, főleg kaszkadőröknél.

válasz erre

CharlieFirpo

9 hónapja, 1 hete

Nyilván ez vele jár, harci jelenetek vannak.

válasz erre