Hat órányi ingyenes koncerttel érkezik a Yettel Stage a hétvégén

2022. október 03.
33.6231
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
marco profilja, adatai
marco
A hétvégén, egészen pontosan október 8-án óriási megakoncerttel debütál a Yettel Stage a Szabadság téren, ahol nem csak befutott, ismert előadók, de a feltörekvő, vagy kevésbé ismert tehetségek is zenélnek majd, a nevek között Majka, a Punnany Massif és a Margaret Island található.
Advertisement

A Yettel Stage program célkitűzése, hogy a már régóta befutott nevek mentorálásával közismertebbé váljanak olyan tehetségek is, akiket eddig kevésbé ismerhetett meg a közönség, így a Perrin, a Kacaj és a The Pontiac lesz idén a pártfogoltak között.

Különleges felütést ad a dolognak, hogy a mentor és a mentorált egy településről, vagy legalábbis egy régióból származik, így állt össze a három páros: Majka a hazai a soul és funky szcéna egyik legfiatalabb és legkarakteresebb képviselőjét, Perrint karolta fel, a Margaret Island az amerikai, blues-os zenét játszó The Pontiac-nak segít, míg a Punnany Massif a magyar népzene autentikáját modernizáló Kacaj zenekar mellé állt be.

A Yettel Stage 5G Koncerten Majka is fellép

A Yettel Stage 5G Koncerten Majka is fellép


A Yettel a mai sajtótájékoztató keretében bejelentette együttműködését az Akvárium klubbal is, ahol ingyenes wifi-vel és mobiltöltő-állomással várják majd a szórakozni vágyókat.

Az új zenei platform, a Yettel Stage 5G Koncert október 8-án lesz ingyenesen látogatható a Szabadság téren, a fellépők Majka, a Margaret Island, a Punnany Massif, a Kacaj, Perrin és a The Pontiac, a koncert pedig online streamen is követhető lesz a Yettel Facebook-oldalán.
4 hozzászólás

petrovicsz

1 éve, 6 hónapja és 27 napja

Azért erre kiugrok.

válasz erre

Porthos

1 éve, 7 hónapja

Nah, Telekom már nem csinál ilyet, jön a konkurencia? meglepett smiley

válasz erre

Levi87

1 éve, 7 hónapja

Ingyen még Majkát is hajlandó vagyok elviselni. röhögő smiley

válasz erre

Fikarc

1 éve, 7 hónapja

Ez király program lesz! mosolygó smiley

válasz erre