Hat év után folytatódik Tom Hardy Taboo sorozata

2023. március 24.
33.3011
csirkee profilja, adatai
csirkee
A régóta szunnyadó sorozat most frissítést kap, ugyanis kiderült, hogy készül a Taboo második évada, melyben természetesen ismét visszatér a főszerepben Tom Hardy, aki az elmúlt években a Venom mellett inkább sportkarrierjét építgette, több jiu-jitsu versenyt is megnyert.

2017-ben debütált a Taboo drámasorozat, melyben megismerkedhettünk James Delaney-vel (Tom Hardy), aki a 19. század elején Londonban politikai korrupcióba és erőszakba keveredik. A sorozat jó kritikákat kapott, de nem túl nagy közönséget vonzott, ennek ellenére sokáig szó volt egy második évadról, ám egészen mostanáig erről semmit sem lehetett hallani.

Dean Baker, Hardy producer partnere a The Radio Timesnak nyilatkozott nemrégiben, akiknek elárulta, hogy jelenleg a Taboo második évadán dolgoznak. A producer szerint azért nem készült még el a folytatás, mert a forgatókönyvíró, Steven Knight nagyon elfoglalt volt - ő fogja az új Star Wars filmet is írni. Arról egyelőre nincsenek információk, hogy mikor érkezhet a második évad, sem a történetről, de Hardynak korábban rengeteg ötlete volt a cselekményre.
3 hozzászólás

Porthos

2 hónapja, 2 hete

De király hír!

válasz erre

Ronalddo

2 hónapja, 2 hete

Nekem ez teljesen új!

válasz erre

Levi87

2 hónapja, 2 hete

Hát még erről sem hallottam sosem!

válasz erre