Hasznos funkciókkal bővül a Paint

2023. szeptember 19.
15.4891
csirkee profilja, adatai
csirkee
A Windows egyik legismertebb grafikai szerkesztőjét egyelőre nem szeretné elengedni a vállalat, nemrégiben például bevezette a sötét módot, most pedig egy régóta várt funkcióval fog bővülni, ugyanis az Adobe Photoshophoz hasonlóan érkeznek a rétegek kezelése.

A világ egyik legismertebb grafikai szerkesztője a Paint, melyben nagyon egyszerű feladatokat végezhetünk el, ám koránt sincs a Photoshop szintjén. Ennek ellenére sokan használják, így ennek az új funkciónak is sokan fognak örülni. Egyelőre csak a Windows Insider felhasználói számára lesz elérhető a rétegek, azaz layerek kezelése, melynek köszönhetően könnyebben lehet szerkeszteni az egyes elemeket.

Mindezek mellett a program támogatja a transzparens PNG-k kezelését, valamint a képek hátterének intelligens kijelölését és eltávolítását. Az ingyenes programmal most már bonyolultabb módosításokat is végrehajthatunk a jövőben. Arról egyelőre nincsenek információk, hogy a többi felhasználó számára mikor lesznek elérhetőek az újdonságok, valószínűleg még hónapokat kell várni.
bevezette a sötét módot, most pedig egy régóta várt funkcióval fog bővülni, ugyanis az Adobe Photoshophoz hasonlóan érkeznek a rétegek kezelése.'>
3 hozzászólás

Kisfaludy82

10 hónapja, 3 hete és 2 napja

Kell bele mindenképpen. röhögő smiley Aki jó alternatívát keres a Photoshopra, annak ott a Gimp...

válasz erre

Porthos

10 hónapja, 3 hete és 2 napja

A Wordpadet meg kivették.. Vicc.

válasz erre

zender

10 hónapja, 3 hete és 3 napja

Döbbenet hogy végül megmaradt, egy időben el akarták törölni a föld színéről is. röhögő smiley

válasz erre