Három hónapig hevert a víz mélyén az Apple Watch Ultra, túlélte

2023. október 26.
18.9791
csirkee profilja, adatai
csirkee
Az Apple termékeiről már régóta tudni lehet, hogy tartósságban elég jók szoktak lenni, hiszen már nem egyszer fordult elő, hogy egy Watch óra a víz mélyéről kerül elő és még mindig működik, most azonban a tavaly bemutatott Ultra készülék bizonyította tartósságát.
 

Az Apple Watch 50 méteres mélységig vízálló a 2. generáció óta, ám ezzel szemben a Watch Ultra strapabíró kialakításának köszönhetően akár 100 méteres mélységben is működőképes az eszköz, hiszen búvároknak is ajánlott. De mi történik a készülékkel, ha tartósan víz alatt marad? Nos, erre a 9to5Mac egyik olvasója tudja a legjobban a választ, ugyanis nemrégiben megosztotta történetét a lappal.

Amir Noorani úgy döntött, hogy megmártózik az Austin-ban található Travis-tóban, okosóráján pedig szilikon szíjat viselt. A szíj 30 láb mélyen nem bírta már tovább, elszakadt és a mélybe esett az óra. A férfi nem tudott mélyre úszni, ezért kénytelen volt egy búvárt felbérelnie, hogy megkeresse Ultra óráját, de nem járt sikerrel. A férfi bekapcsolta a Find My alkalmazáson keresztül elveszett óráját, így aki a közelben volt, annak jelzett készüléke. Három hónappal az eset után végül valaki rátalált az órára, ami bár nagyon koszos volt és le is merült, ám feltöltést követően a mai napig működik.
4 hozzászólás

Porthos

4 hónapja, 2 hete és 1 napja

Kíváncsi lennék mondjuk egy pár éves távlatban ilyenre. Gondolom aksi kinyiffanna, de szerintem az óra működne.

válasz erre

CharlieFirpo

4 hónapja, 2 hete és 1 napja

Az komoly. meglepett smiley Egyre jobbak ezek a cuccok.

válasz erre

Mordorer

4 hónapja, 2 hete és 2 napja

Tulajdonképpen, erre van kitalálva, bírjon mindent.

válasz erre

techiii

4 hónapja, 2 hete és 2 napja

A sima watch is képes sokáig bírni.

válasz erre