Hamarosan újra normálisan működhet az Instagram?

2018. március 14.
2.3291
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Rengeteg ember pártolt el az utóbbi időben az Instagramtól, miután a közösségi oldal úgy határozott, hogy teljesen újraírja a háttérben futó algoritmust, ezáltal az egyes posztok nem kronológiai sorrendben, hanem relevancia szerint jelennek meg a felhasználók előtt.
 

Ez azonban sokaknak nem tetszett, hiszen rengeteg bejegyzés így nem kaphatja meg a megfelelő figyelmet, azonban a Resource magazin nemrégiben rábukkant az első nyomra, amely szerint az Instagram hamarosan visszaléphet, és ismét dátum szerint rangsorolhatja a kikerülő bejegyzéseket.

A lap egy névtelen felhasználóra hivatkozva arról írt, hogy az Instagram legutóbbi béta verziójának frissítése után a képmegosztó újra időrendi sorrendben kezdte el sorolni a bejegyzéseket, ami nagyszerű hír lenne azoknak, akik éppen emiatt fordultak el a szolgáltatástól.

Persze a hírt egyelőre mi is kétkedve fogadtuk, hiszen a lap semmiféle bizonyítékkal sem tudott szolgálni a fenti állításokhoz, sőt mi több, egy béta frissítés még messze nem jelenti azt, hogy a vele érkezett változások a végleges változatban is megtalálhatók lesznek.
3 hozzászólás

Fikarc

6 éve, 13 napja

Ha ezt meglépik, talán én is visszamegyek rá. Esténként szerettem nézegetni, mit tettek ki az ismerősök, de amióta bevezették az új sorolást, le is töröltem.

válasz erre

Ronalddo

6 éve, 14 napja

**** ez így is, úgy is.

válasz erre

Mordorer

6 éve, 14 napja

Én is akkor iratkoztam le amikor bevezették. Használhatatlan.

válasz erre