Hamarosan újra normálisan működhet az Instagram?

2018. március 14.
2.3501
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Rengeteg ember pártolt el az utóbbi időben az Instagramtól, miután a közösségi oldal úgy határozott, hogy teljesen újraírja a háttérben futó algoritmust, ezáltal az egyes posztok nem kronológiai sorrendben, hanem relevancia szerint jelennek meg a felhasználók előtt.

Ez azonban sokaknak nem tetszett, hiszen rengeteg bejegyzés így nem kaphatja meg a megfelelő figyelmet, azonban a Resource magazin nemrégiben rábukkant az első nyomra, amely szerint az Instagram hamarosan visszaléphet, és ismét dátum szerint rangsorolhatja a kikerülő bejegyzéseket.

A lap egy névtelen felhasználóra hivatkozva arról írt, hogy az Instagram legutóbbi béta verziójának frissítése után a képmegosztó újra időrendi sorrendben kezdte el sorolni a bejegyzéseket, ami nagyszerű hír lenne azoknak, akik éppen emiatt fordultak el a szolgáltatástól.

Persze a hírt egyelőre mi is kétkedve fogadtuk, hiszen a lap semmiféle bizonyítékkal sem tudott szolgálni a fenti állításokhoz, sőt mi több, egy béta frissítés még messze nem jelenti azt, hogy a vele érkezett változások a végleges változatban is megtalálhatók lesznek.
3 hozzászólás

Fikarc

6 éve, 9 hónapja és 26 napja

Ha ezt meglépik, talán én is visszamegyek rá. Esténként szerettem nézegetni, mit tettek ki az ismerősök, de amióta bevezették az új sorolást, le is töröltem.

válasz erre

Ronalddo

6 éve, 9 hónapja és 26 napja

**** ez így is, úgy is. röhögő smiley

válasz erre

Mordorer

6 éve, 9 hónapja és 26 napja

Én is akkor iratkoztam le amikor bevezették. Használhatatlan.

válasz erre