Hamarosan új funkcióval bővül a YouTube TV

2022. augusztus 23.
26.0611
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
A YouTube TV a keresőóriás kábeltelevíziós megoldása a legfrissebb hírek szerint egy új funkcióval fog bővülni, mely lehetővé teszi majd a felhasználók számára, hogy egyszerre akár négy közvetítést is nézzenek, melynek valószínűleg a sportrajongók fognak igazán örülni.

A Google úgy tűnik még nagyobb teret szeretne hódítani, ugyanis a Protocol magazin beszámolója szerint hamarosan YouTube Shorts támogatást fog kapni a cég okostévé-alkalmazása, valamint az osztott képernyő megtekintést is be szeretné vezetni. A YouTube Shorts sokban hasonlít a TikTok-ra, amit a jövőben szeretnének a televíziókra is elhozni a fejlesztők.

A legnagyobb újdonság mégis az úgynevezett Mosaic Mode funkció lenne, melynek köszönhetően a felhasználók egyszerre akár négy élő közvetítést is nézhetnének az okostévéken. Ez a funkció először a Google TV-n és az Android TV-n fog megjelenni, de a későbbiekben várhatóan megérkezik majd a Samsung és az LG okostévékre is. A Google nem árulta el, hogy mikor érkezhetnek az új funkciók, de a pletykák szerint a következő hónapokban.
3 hozzászólás

TEchie

1 éve, 9 hónapja és 24 napja

Hát ez a shorts ez aztán ***** fontos, tévéken főleg. röhögő smiley

válasz erre

CharlieFirpo

1 éve, 9 hónapja és 24 napja

Életemben nem hallotta róla! meglepett smiley

válasz erre

Mordorer

1 éve, 9 hónapja és 24 napja

Nem is tudtam hogy van ilyen. meglepett smiley

válasz erre