Hamarosan oda a Dropbox minimalista megjelenése

2019. július 20.
7.7901
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Noha a Dropbox eddig jó darabig kitartott az egyszerű, minimalista asztali kliens mellett, úgy fest a vállalatnál valaki álmodott egy merészet és egy jóval komplexebb felületet álmodott, ami egy hiba miatt ideje korán kiszivárgott, igaz így csak tiszavirág életű volt.

Rögtön a közepébe csapva, a Dropbox azért olykor hangoztatta, hogy szeretnének szemléletet váltani az asztali klienset illetően, és az eddigi egyszerű szinkronizációs démont leváltanák egy önálló felülettel rendelkező, kvázi fájlkezelőre.

Ez még elmélet szinten sem nyerte el a többség szeretét, ám úgy tűnik a csapat kitart emellett, a fejlesztés alatt álló szoftver pedig egy hiba miatt többeknél megjelent, így a gyakorlatban is ki tudták próbálni, ám még így sem osztatlan a siker.

A lenti képen látható milyen is lehet hamarosan a stabil Dropbox kliens, és habár vannak rajta hasznos újítások, mint az eseménynapló, a kedvencek összegyűjtése, a fájl adatainak részletes megjelenítése, de ez egy újabb megnyitott ablak lehet majd a Windows-ban illetve más támogatott operációs rendszerekben, így talán inkább nyűg mint must have érzést kelthet a felhasználókban.

Hamarosan oda a Dropbox minimalista megjelenése - 2. kép

4 hozzászólás

Tommy

5 éve, 1 hónapja és 24 napja

Hát ez rohadt rusnya lett. Még szerencse hogy nem látom soha. röhögő smiley

válasz erre

Direktor

5 éve, 1 hónapja és 25 napja

Tisztára mint valami Microsoft szolgáltatás...

válasz erre

techiii

5 éve, 1 hónapja és 25 napja

Tényleg csúnya lett.

válasz erre

TEchie

5 éve, 1 hónapja és 25 napja

Nem oszt nem szoroz, millió évben egyszer láttam a webes felületet. röhögő smiley

válasz erre