Hamarosan kötelezően kell majd a Microsoft-fiók a Windows 11 Próhoz

2022. február 18.
50.8391
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Microsoft azt mondja, hogy a Windows 11 Pro frissítését tervezi, így a kezdeti telepítési fázisban internetkapcsolatra és Microsoft-fiókra lesz szükség - a változtatások tükrözni fogják ugyanazokat a követelményeket, amelyeket a Microsoft eredetileg tavaly a Windows 11 Home-hoz is hozzáadott.

Ezt jelenti a gyakorlatban, hogy a Microsoft-fiókot nem lehet majd elkerülni azzal, hogy a telepítés során helyi felhasználói fiókot hozunk létre.

A Microsoft a Windows 10 óta egyre inkább a Microsoft-fiók használatára kényszeríti a Windows-felhasználókat, és a Windows 11 Pro új módosítása nem fog tetszeni sokaknak, akik abban reménykednek, hogy elkerülhetik a Microsoft adat- és telemetriagyűjtését a Windowsban.

A Microsoft jelenleg teszteli ezt a változtatást a Windows 11-es buildekben, és valószínűleg a következő hónapokban a Windows 11 Pro-ra is ki fog terjedni.

Jelenleg a Windows 11 Pro felhasználói úgy kerülhették el a Microsoft-fiókot, hogy a telepítés során leválasztották a számítógépet az internetről, és helyette egy helyi felhasználói fiókot hoztak létre.
változtatások tükrözni fogják ugyanazokat a követelményeket, amelyeket a Microsoft eredetileg tavaly a Windows 11 Home-hoz is hozzáadott.'>
3 hozzászólás

TEchie

2 éve, 4 hónapja és 6 napja

Nincs azzal semmi, ez manapság szerintem fontos az adatok tárolása, visszaállítása szempontjából is.

válasz erre

Kisfaludy82

2 éve, 4 hónapja és 6 napja

Érthető lépés, más rendszerek is így működnek.

válasz erre

Ronalddo

2 éve, 4 hónapja és 6 napja

Eddig nem kellett? meglepett smiley Én teljesen azt hittem. röhögő smiley

válasz erre