Hamarosan érkezik streamingre az Avatar 2.

2023. május 16.
21.8561
csirkee profilja, adatai
csirkee
Akik eddig nem látták az új Avatar: A víz útja című James Cameron mozifilmet, azok örülhetnek, ugyanis nemsokára debütál streamingen, ráadásul egyenesen két platformra is meg fog jelenni - arról egyelőre nincs információ, hogy nálunk is két streamingen fog-e landolni az alkotás.

A 20th Century Studios végre bejelentette, hogy pontosan mikor fog online megjelenni az Avatar 2, mely az elmúlt hónapokban 2,31 milliárd dollár bevételt ért el a globális piacon, ezzel pedig ott van minden idők legtöbb bevételt hozó filmek toplistájának az élén. A film a Disney+ és az HBO Max felületén - a hazai HBO Max még nem erősítette meg a hírt - június 7-én fog debütálni.

A film 13 évvel az eredeti történet után készült el, James Cameron rendezésében és több karakter is visszatért, többek között Sam Worthington, Zoe Saldana, Sigourney Weaver és Stephen Lang is. És érkeztek új karakterek is, akikkel hamarosan megismerkedhetnek a nézők, amennyiben nem látták a moziban az Avatar 2-őt.
5 hozzászólás

CharlieFirpo

1 éve, 2 napja

Na ez jó hír, már várom.

válasz erre

Mordorer

1 éve, 2 napja

Legalább látom. Moziba nem voltam hajlandó költeni rá.

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 2 napja

De gyorsan rohan az idő, úgy tűnt mintha most lett volna moziban, de majdnem fél év telt el. meglepett smiley Na mindegy, várós!

válasz erre

Kisfaludy82

1 éve, 2 napja

Jó sokáig húzták.

válasz erre

Porthos

1 éve, 2 napja

Moziban biztos nem pazarolnám ilyen rajzfilmre az időmet, de streamingen jó lesz.

válasz erre