Hamarosan érkezik a Chrome új funkciója, AI fogja rendszerezni a böngészőlapokat

2023. november 28.
20.3651
csirkee profilja, adatai
csirkee
Ha neked is egyszerre több böngészőlap van megnyitva, akkor ennek az új funkciónak egészen biztosan örülni fogsz, ugyanis Leopeva64 felhasználó nemrégiben észrevett egy új Chrome funkciót, mely a mesterséges intelligenciát felhasználva segít majd átrendezni a megnyitott lapokat.
 

Az "Organize Tabs" névre keresztelt új funkciót még csak teszteli a vállalat, de állítólag hamarosan bevezetésre kerül világszerte. A funkciónak köszönhetően a mesterséges intelligencia segít rendbe rakni és csoportosítani az általunk megnyitott böngészőlapokat, miközben mi nyugodtan kortyolgathatjuk a reggeli kávénkat.





Arról egyelőre nincsenek információk, hogy mikor tervezi bevezetni az újdonságát a Chrome, mivel még csak teszt fázisban van. Mivel a mesterséges intelligenciákban még nem lehet 100 százalékig megbízni, ezért valószínűleg manuálisan is lehet majd átrendezni a megnyitott lapokat, melyhez segítséget fog majd nyújtani a Google.

5 hozzászólás

Levi87

3 hónapja, 3 napja

Na most már értem miért volt iszonyat **** az életem eddig. Mert ez a hihetetlen hasznos feature nem létezett. röhögő smiley

válasz erre

inkognito

3 hónapja, 4 napja

Nem sok értelmét látom.

válasz erre

Kisfaludy82

3 hónapja, 5 napja

Ez azért sokunknak jól fog jönni úgy érzem, az egyszerre megnyitott 40 lapommal. röhögő smiley

válasz erre

Porthos

3 hónapja, 5 napja

De értelmetlen.

válasz erre

TEchie

3 hónapja, 5 napja

Egy újabb funkció aminek semmi értelmét nem látom, és soha nem is fogom használni.

válasz erre