Hamarosan elkezdődnek a Tron 3 forgatásai

2023. november 22.
20.2401
csirkee profilja, adatai
csirkee
A népszerű sci-fi franchise harmadik része már régóta fejlesztés alatt áll, mindig akadt valami probléma, legutóbb például a hollywoodi sztrájkok miatt nem lehetett rajta dolgozni, ráadásul 150 embert el is bocsátottak, de most végre elkezdődhetnek a munkálatok.
 

A Jared Leto főszereplésével készülő Tron: Ares filmet a Collider információi szerint hamarosan elkezdik forgatni, egészen pontosan az ünnepek után, 2024 év elején Vancouverben. A rendezői széket Joachim R?nning fogja elfoglalni, aki korábban nagyon szűkszavúan mesélt arról, hogy miről fog szólni a filmsorozat harmadik része, melynek megjelenési dátumát még nem ismerni.

A filmben Jared Leto mellett látni fogjuk Evan Peterst, Greta Leet, Jodie Turner-Smitht és Cameron Monaghant. Remélhetőleg most már tényleg el fog készülni a film, melyet évek óta fejlesztenek a Disney-nél, de egyesek szerint átok van a filmen, mert mindig történik valami körülötte. A Tron: Ares valószínűleg a Disney+-on lesz majd látható.
legutóbb például a hollywoodi sztrájkok miatt nem lehetett rajta dolgozni, ráadásul 150 embert el is bocsátottak, de most végre elkezdődhetnek a munkálatok.'>
3 hozzászólás

Porthos

3 hónapja, 1 hete és 3 napja

Ehh, mire ebből még film lesz...

válasz erre

zender

3 hónapja, 1 hete és 3 napja

Az a gáz hogy az új szereplők nekem nem tetszettek, márpedig értelemszerűen velük folytatják.

válasz erre

Fikarc

3 hónapja, 1 hete és 3 napja

Épp a napokban néztem őket újra. mosolygó smiley

válasz erre