Hamarosan elkészülnek a Red Notice folytatásainak forgatókönyvei

2022. október 10.
37.9061
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
Tavaly debütált a streaming óriás platformján a Különösen veszélyes bűnözők című film, melyben Dwayne Johnsont, Gal Gadotot és Ryan Reynoldsot láthattuk a főszerepekben és még idén bejelentette a Netflix, hogy berendeltek két folytatást a filmhez.

Ezekről érkezett most egy kis frissítés, ugyanis a Collider magazin főszerkesztője nemrégiben interjút készítette a film producereivel, Beau Flynn-nel és Hiram Garciaval. A producerek szerint hamarosan elkészül a Red Notice 2. frissített és 3. forgatókönyve, melyek ezután a producerekhez és a színészekhez fog eljutni, hogy kiderüljön kinek mi a véleménye róla.

A tervek szerint a két filmet egymás után, azonnal le szeretnék forgatni, hogy ezzel időt és némi pénzt is megspóroljanak. A Különösen veszélyes bűnözők 2021 végén mutatkozott be a Netflixen, és gyorsan az egyik legnézettebb film lett a platformon, bár a kritikusok nem voltak elragadtatva a klisékkel teletűzdelt filmért. A Netflix azonban sikerként könyvelte el a filmet, így hamarosan jöhetnek az újabb részek.
2 hozzászólás

TEchie

1 éve, 7 hónapja és 3 napja

Óóóóóó azt hittem már rég forgatják! meglepett smiley

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 7 hónapja és 4 napja

Azt hittem, már sokkal előrább járnak. meglepett smiley

válasz erre