Hamarosan bemutatkozik az OPPO ColorOS 13

2022. augusztus 11.
24.0691
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
marco profilja, adatai
marco
Az Oppo még a májusban megtartott Google I/O '22 rendezvényen jelentette be, hogy több készülékével is az elsők között lesznek, akik az Android 13 bétára frissítenek majd, egész pontosan az OPPO Find N és az OPPO Find X5 Pro lesz a kiválasztott, ezzel együtt pedig természetesen saját keretrendszerük, a ColorOS is megkapja a maga fejlesztéseit.

A cég ma sajtóközleményben jelentette be, hogy a ColorOS 13 egy globális online stream keretében mutatkozik majd be, természetesen ez már mindenben alkalmazkodik az Android 13-hoz, szervesen épül majd rá. Az Oppo tájékoztatása szerint a szoftver jelenleg 67 nyelven érhető el, és globálisan már több mint 500 millió havi aktív felhasználóval rendelkezik.

A ColorOS 13 vadonatúj dizájnt kapott, valamint a cég állítása alapján számos olyan intelligens és kényelmi funkciót is tartalmaz, amire már vártak a felhasználók. A ColorOS 13 természetesen az Android 13 biztonsági és adatvédelmi funkcióival rendelkezik - hiszen arra van ráhúzva - , valamint optimalizálták a nagyméretű kijelzőkön való megjelenésre.

A vállalat a zászlóshajó készülékek után a közép- és belépő kategóriás okostelefonokon fokozatosan fogja elérhetővé tenni a stabil verziót. A ColorOS13 Global Launch Event az alábbi linkeken lesz elérhető 2022. augusztus 18-án, 13:00 órai kezdettel:

YouTube
Twitter
frissítenek majd, egész pontosan az OPPO Find N és az OPPO Find X5 Pro lesz a kiválasztott, ezzel együtt pedig természetesen saját keretrendszerük, a ColorOS is megkapja a maga fejlesztéseit.'>
3 hozzászólás

Harder

1 éve, 9 hónapja és 7 napja

KOnzisztens rendszer, tetszik. ****a fluid. Kár hogy nem használom. mosolygó smiley

válasz erre

Fikarc

1 éve, 9 hónapja és 7 napja

Nem igazán tudom értékelni ezeket a skineélseket, az alap Android meg olyan kevés normális készüléken van hogy hihetetlen...

válasz erre

Kisfaludy82

1 éve, 9 hónapja és 7 napja

Az egyetlen felhasználóbarát brandelt rendszer, nekem tetszik.

válasz erre