Halálos lesz a Stranger Things ötödik évada - árulkodtak a készítők

2022. november 14.
37.6721
csirkee profilja, adatai
csirkee
A Netflix egyik legsikeresebb sorozata a Duffer fivérek által alkotott Stranger Things, melynek idei negyedik évada szinte minden rekordot megdöntött és a rajongók már alig várják, hogyan fejeződik be Tizi és barátai kalandjai az ötödik évadban.

Matt és Ross Duffer a hétvégén egy díjátadó eseményen vettek részt, ahol elárultak néhány információt az ötödik és egyben utolsó évaddal kapcsolatban. Ebben az évadban ismét összecsap majd Tizi és Vecna is, de semmi konkrétumot nem lehet arról tudni, hogyan fog alakulni Hawkins város lakóinak élete. Azt azonban elárulták a készítők, hogy több fő karakter is meg fog halni a sorozat végén.

Természetesen nem lehet tudni, hogy kikről lehet szó, mely karakterek nem fogják túlélni az eddigi legnagyobb összecsapást. A rajongók valószínűleg nem fognak ennek örülni, hiszen már a negyedik évadban sem rajongtak azért, hogy az egyik új karakter, Eddie Munson sem élte túl a szériát. A forgatások már zajlanak, a befejező évad 2024-ben fog debütálni a streamingen.
5 hozzászólás

Levi87

7 hónapja, 1 hete és 3 napja

Szépen spojlereznek.

válasz erre

Kisfaludy82

7 hónapja, 1 hete és 3 napja

Hova húzzzák már...

válasz erre

login_password

7 hónapja, 1 hete és 3 napja

Nem menekülhet meg mindenki ez így jó.

válasz erre

CharlieFirpo

7 hónapja, 1 hete és 4 napja

Második évadot néztem utoljára... Engem nagyon elveszített a sorozat, húzva van mint a rétestészta.

válasz erre

petrovicsz

7 hónapja, 1 hete és 4 napja

Nah kerül bele valami érdekes is végre?

válasz erre