Halálcsillagot a karácsonyfára!

2016. november 16.
5.8341
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Habár egészen meredeken hangzik a fiktív reklámszlogen, miszerint "Halálcsillagot a karácsonyfára", de a Star War rajongóinak bizonyára így is felcsillant a szemük, hiszen végre eljött az ő idejük, hogy akár a szeretet ünnepét is megszínesítsék egy kicsit szenvedélyükkel.

A kifejezetten geekek számára ajándéktárgyakat gyártó ThinkGeek csapata ugyanis elérhetővé tett a fanatikusok számára egy Halálcsillagot formázó karácsonyfadíszt, amelyet egyenesen a szép fenyő csúcsára állíthatunk majd, sőt mi több, távirányítóval kapcsolgathatjuk speciális funkcióit.

Halálcsillagot a karácsonyfára! - 2. kép

A 100 dollárba - tehát közel 30 ezer forintba kerülő - dísz ugyanis bár alapesetben snassz szürke, de amint életet lehelünk bele, pirossá és kékké is tehetjük, sőt mi több, gombnyomásra dallamokat is kicsikarhatunk belőle, noha felrobbantására sajnos - vagy szerencsére - nincs lehetőségünk.

Halálcsillagot a karácsonyfára! - 3. kép

Ahelyett azonban, hogy Darth Vader porszívóhangon elénekelné nekünk az "Ó szép fenyő" kezdetű örökzöldet, a kis Halálcsillag a Birdalmi Indulót és a Star Wars főcímzenéjét játssza el. Karácsony este elég megható lehet előbbire ajándékozni!

Halálcsillagot a karácsonyfára! - 4. kép

1 hozzászólás

Harder

8 éve, 1 napja

Na neeeeee!!!! röhögő smiley

válasz erre