Ha lesz folytatása a Flash-nek, akkor biztosan marad Ezra Miller a főszerepben

2023. május 31.
19.0121
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
Mindenki tűkön ülve várja az új DC szuperhős filmet, a The Flash - A villámot, ami június 15-én kerül majd a mozikba, de már most arról szólnak a pletykák, ha siker lesz a mozifilm, akkor biztosan lesz folytatása az alkotásnak és Andy Muschietti rendező szerint nem cserélnék le a főszereplőt.

Az eddig megjelent előzetesek alapján ígéretesnek tűnik a DC Flash filmje, ami ha siker lesz, akkor érkezhet belőle egy folytatás, ugyanis még tavaly év végén arról pletykáltak, hogy már el is készült hozzá a forgatókönyv. Sok múlik a Villám sikerein, valamint azon is, hogy Ezra Miller hogyan fog a jövőben viselkedni.

Tavaly veszélybe került a film megjelenése, ugyanis a színész összetett mentális problémákkal küzdött, ami miatt betört egy házba és még lopott is. A történtek után Ezra segítséget kért és egy kezelésen esett át, ami után bocsánatot kért mindenkitől viselkedése miatt. Miller az augusztusi nyilatkozat óta elkerülte a bajt, de ez talán nem elég ahhoz, hogy meggyőzze a Warner Bros.-t, hogy kötelezze el magát egy másik 200 millió dolláros film központi sztárjaként.

Andy Muschietti a The Playlistnek nemrégiben elárulta, hogy ha lesz folytatása az alkotásnak, akkor valószínűleg Ezra Miller marad Barry Allen szerepében, a rendező szerint más nem tudná olyan jól eljátszani a karaktert.
5 hozzászólás

Porthos

1 éve, 1 hónapja és 20 napja

Mármint úgy hogy az egész "univerzumot" teljesen újjáépítik? meglepett smiley Ő akkor is marad?

válasz erre

CharlieFirpo

1 éve, 1 hónapja és 21 napja

Ha már ennyit kibírtak vele és megszelidítették.. röhögő smiley

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 1 hónapja és 21 napja

Volt más terv? meglepett smiley

válasz erre

petrovicsz

1 éve, 1 hónapja és 21 napja

Mondjuk számomra ez nem is volt kérdéses.

válasz erre

Kisfaludy82

1 éve, 1 hónapja és 21 napja

Még jó hogy nem variálnak filmenként... röhögő smiley

válasz erre