Guillermo del Toro majdnem rendezett egy Star Wars filmet

2023. szeptember 22.
17.0061
csirkee profilja, adatai
csirkee
Az Oscar-díjas rendező már számtalan nagyszerű alkotást tudhat maga mögött, többek között A víz érintése, a Tűzgyűrű vagy éppen a tavaly bemutatott Pinokkió, ám a legfrissebb hírek szerint Toro majdnem rendezett egy Star Wars filmet is, ám sajnos végül nem valósult meg.

David S. Goyer forgatókönyvíró a Happy Sad Confused podcastban mesélt arról, hogy egyszer írt egy Star Wars-filmet, ami sosem jutott túl a fejlesztésen, amit Guillermo del Toro rendezett volna. Goyer olyan projekteken dolgozott korábban, mint a Batman: Kezdődik! vagy az Az acélember. Az el nem készített Csillagok háborúja filmről nem sokat lehet tudni, a rendező három betűt árult el ezzel kapcsolatban az X-en.

'J' és 'BB' betűk nem sokat mondanak, egyes rajongók BB-8-re asszociáltak ebből, vagy Jabbára, de valószínűleg erre sosem fogunk választ kapni. Jelenleg négy film készül a Lucasfilmnél, egyet James Mangold fejleszt, ami az Erő eredetéről fog még többet elmesélni, továbbá folytatódik Rey kalandjai is, készül egy lezárás A Mandalóri sorozathoz és végül egy Lando Calrissian film.

2 hozzászólás

CharlieFirpo

2 hónapja, 3 hete és 2 napja

Hátha egyszer még megvalósul..

válasz erre

Porthos

2 hónapja, 3 hete és 2 napja

Na az egy érdekes film lehetett volna...

válasz erre