Gresso - Androidos okostelefon titánból

2013. december 20.
8561
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
Yitsushi profilja, adatai
Yitsushi
A sok, minél olcsóbb, minél megfizethetőbb ázsiai gyártó után következzen a másik véglet.

Íme a Gresso legújabb termékcsaládja.

A cég az okostelefonok világában olyan, mint az autóiparban a Ferrari vagy a Lamborghini. Luxustelefonok erősen limitált példányszámban, igazi különlegességek a kiegészítők közt, és néhány hajmeresztő ötlet. Láttunk már tőlük gyémántba öltöztetett iPhone-t, de rendelhetünk tőlük kajmánbőrből készült telefontokot is. A mostani Radical szériával az Androidos telefonok közé is bevésik nevüket.



Szó szerint, hiszen a kollekció legolcsóbb darabja az R1, amelynek elő- és hátlapja a repülőgépiparban rendszeresen használt 5-ös titánból készült, beleértve a gombokat is, mindezt pedig kézzel szerelték össze, melybe szintén kézzel gravírozták a Gresso logot - csak ez a művelet 4 órát vesz igénybe.

A titán külső mögött Android 4.2.1 lapul, melynek szíve egy quad core, 1.2 GhZ-es proci, melyhez 36Gb belső memória társul, 4.5 collos, 960 x 540 pixeles QHD érintőképernyővel, két SIM kártyával és egy 8Mp-es kamerával.

Méreteit tekintve a készülék 138 ? 69 ? 12 mm, a súlya pedig 219 g. És, hogy mennyit kóstál mindez? Összesen 1800 amerikai dollárt, amely a készülék mellett ingyenes szállítást és 1 év garanciát is magában foglal.



Természetesen, ha többet szeretnénk, van rá mód. Választhatjuk a széria másik két tagját is, melyek specifikációban megegyeznek az R1-el, de egyiküknél 18 karátos sárga, míg másikuknál szintén 18 karátos fehérarany logot kapunk. Ezen extrákért csupán 500 dollárral kell többet fizetni, így mindösszesen 2300 dollárért az Öné lehet ez a csodálatos készülék - nem vagyok egy Horst Fuchs, de legalább megpróbáltam.

A széria készülékeinek mindegyike csupán 999 darabban készült, az aktuális gyártási szám pedig a telefonok hátoldalán szintén fel lett tüntetve.

 
nincs még hozzászólás