Google Play Filmek, Magyarországon is

2014. november 05.
9551
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
Megérkeztek a filmek a Google Play magyarországi kínálatába.

A Google szórakoztató központjában az alkalmazások, játékok, zenék és könyvek mellett már több ezer film is várja az internetezőket, egyszerűen kikölcsönözhetik vagy megvásárolhatják kedvenceiket, melyeket számítógépen, Androidon és iOS-es eszközön is nézhetnek, akár internetkapcsolat nélkül is.



Nemzetközi sikerfilmek - extrákkal

A Google Play filmes katalógusában magyar felirattal elsőként olyan mozisikerek érhetőek el, mint a Godzilla (2014), A Bourne-csapda (2004), A Bourne-ultimátum (2007), Koszorúslányok (2011), Őrült, dilis, szerelem (2011), vagy az Ördög bújt beléd (2009). A folyamatosan frissülő filmes kínálaton túl a nézők kényelmesebbé tehetik a filmnézést. Ha filmrajongóknak valamiért le kell állítaniuk a filmet, bármikor folytathatják egy másik eszközükön, de le is tölthetik azokat, így akár internetkapcsolat nélkül is mozizhatnak. Az előhívható infókártyákkal (Info Cards) pedig további hasznos dolgokat tudhatnak meg a kiválasztott filmről: például az adott jelenetben felbukkanó színész nevét, vagy a főszereplő további szerepeit, esetleg a háttérben szóló zene címét és előadóját.

Filmnézés szinte bárhol

A felhasználók a kikölcsönzött vagy megvásárolt filmeket az Androidon kívül iOS-es készülékeken, illetve asztali számítógépen vagy laptopon is nézhetik.

Androidos eszközök - Az androidos telefon- és tablettulajdonosok a Google Play áruházban egy kattintással válogathatnak a megnézni kívánt filmek közül. A kiválasztott filmek a Play Filmek alkalmazáson belül automatikusan elindulnak, de letölthetőek az Android-eszközökre is, ha azt például egy repülőút során internetkapcsolat nélkül szeretnék megnézni.
iOS-es eszközök - iPhone-t és iPadet használók az Apple App Store-ból tölhetik le a Google Play Movies alkalmazást. Filmeket a Google Play áruház oldalán (play.google.com) kölcsönözhetnek vagy vásárolhatnak, amelyek ezután megjelennek az iOS-eszközön lévő Play Filmek appon belül és így lejátszhatóak lesznek.
Számítógép - Az asztali gépet vagy laptopot használók az interneten a Google Play áruház oldalán válogathatnak a filmek közül (play.google.com/store/movies).

Kövesd a Movie Androgeek oldalt a friss filmhírekért.
nincs még hozzászólás