Good Design Awards díjat zsebelt be az Acer több eszköze, köztük az elektromos bringa is

2023. október 14.
17.4281
marco profilja, adatai
marco
Még tavasszal mutatta be az Acer ebii névre keresztelt elektromos kerékpárját, ami az eddig elismeréseken felül most a japán Good Design Awards díját is kivívta, ahogy tette ezt a cég több számítógépe is.

Az Acer ebii e-Bike roppant környezetbarát elektromos kerékpárként mutatkozott be, amely természetesen nem csak a meghajtásban mutatkozik meg, de az alkalmazott gyártási eljárásban és a használt anyagokban is. A városi ingázóknak szánt bringa, és a "dizájn és végeredmény" témában hozta el a zsűri kiváló értékelését.

Ugyanezen okból kapott díjat az Acer Vero B277U D3 monitor is, amelyet tedhnológiai képességei mellett leginkább a könnyedén beállítsható dőlés, elforgatás, elfordulást és magasság jellemez - valamint az eco-kijelző 85%-ban fogyasztás után újrahasznosított (PCR) anyagokból és 5%-ban óceánhoz kötődő műanyagból (OBP) készült.

Good Design Awards díjat zsebelt be az Acer több eszköze, köztük az elektromos bringa is - 2. kép

Az Acer TravelMate P6 14 laptop is a díjazottak közé került: a 2,8K OLED kijelzős secure-core-ral ellátott üzleti eszköz olyan biztonsági funkciókkal védi az érzékeny adatokat, mint az infravörös arcfelismerés, az ujjlenyomat-szkennelés, a felhasználó-érzékelő technológia és az adatvédelmi panel - de a katonai minőségű tartóssággal sem elhanyagolható.

Díjat kapott még az Acer Vero B278K Monitor, az Acer Vero XL2530 Projektor, az Acer Vero billentyűzet + egér szett, az Acer Aspire S All-in-one asztali PC, az Acer Revo Box Mini PC és az Acer Connect Enduro M3 mobil hotspot is.
4 hozzászólás

TEchie

1 hónapja, 3 hete és 5 napja

Mondjuk a környezettudatosság most igen megy náluk, így nem csodálom.

válasz erre

petrovicsz

1 hónapja, 3 hete és 6 napja

Erről a bringáról nem lesz teszt? Meglesném mit tud.

válasz erre

Ronalddo

1 hónapja, 3 hete és 6 napja

Pedig de ronda bakker.

válasz erre

Kisfaludy82

1 hónapja, 3 hete és 6 napja

Mondjuk az a bringa tényleg übermenő!

válasz erre