Godzilla és Kong visszatértek, itt a Godzilla x Kong : The New Empire első előzetese

2023. december 04.
4.2851
csirkee profilja, adatai
csirkee
A szörnyek hamarosan visszatérnek és összefognak, hogy legyőzzenek egy még nagyobb ellenséget, a Godzilla x Kong : The New Empire mozifilm jövőre fog debütálni a mozikban, mely közvetlen folytatása a Godzilla Kong ellen című 2021-es filmnek, amiben szintén össze kellett már dolgozniuk.
 

Az elmúlt időszakban sokat bővült a MonsterVerse, hiszen nemrégiben jelent meg a japán Godzilla Minus One film, 2024-ben pedig az amerikaiak is arra készülnek, hogy Godzillát visszahozzák. Mindeközben az AppleTV+-on is készül egy sorozat. A Godzilla x Kong : The New Empire filmben a két szörnynek össze kell majd ismét fognia, hogy egy másik kéken izzó szemű óriásmajommal megküzdjön.

Ez az óriásmajom a Föld belsejéből származik és imád Kongokat fogyasztani ebédre. A filmben megismerhetjük majd a titánok és a Koponya-sziget háttértörténetét. Rengeteg izgalmas összecsapásra lehet majd számítani. A rendezői széket ismét Adam Wingard fogja elfoglalni, aki az előző filmen is dolgozott már. Pontos megjelenési dátumot még nem tudni.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

zender

2 hónapja, 3 hete és 4 napja

Hűűűűű. röhögő smiley röhögő smiley röhögő smiley

válasz erre

Fikarc

2 hónapja, 3 hete és 5 napja

Na jól van, akkor ez is kimarad.

válasz erre

petrovicsz

2 hónapja, 3 hete és 5 napja

Jajjistenem. röhögő smiley

válasz erre