Generatív AI-videóeszközöket kap az Adobe Premier Pro

2024. április 15.
4.1931
csirkee profilja, adatai
csirkee
Az Adobe még tavaly áprilisban kezdte el a Firefly generatív mesterségesintelligencia-szerkesztő eszközét integrálni a vállalat összes termékébe, most pedig a vállalat egy videómodellt fejleszt a Firefly számára, amely a Premiere Pro video- és hangszerkesztési munkafolyamatait támogatja.

Az új AI-videóeszközöknek köszönhetően minden eddiginél egyszerűbb lesz a videókból objektumokat eltávolítani vagy éppen hozzáadni szöveges promptok segítségével. Továbbá az Adobe megpróbálja integrálni a Premiere Próba az OpenAI, a Pika Labs és a Runway harmadik felektől származó generatív mesterségesintelligencia-modelleket.

A vállalat új videógeneráló eszközeinek megjelenési dátuma nem ismert, csupán annyit lehet tudni, hogy valamikor idén lesznek elérhetőek. A kreatív szoftveróriás egy korai videódemó keretében bemutatta, mire lesz képes a saját videómodellje, a Premiere Pro integrálása más szolgáltatók mesterséges intelligencia modelljeivel azonban nem biztos.

Nézd nagyban ezt a videót!fejleszt a Firefly számára, amely a Premiere Pro video- és hangszerkesztési munkafolyamatait támogatja.'>
4 hozzászólás

Porthos

1 hónapja, 1 hete és 2 napja

Na az a kemény, filmgyártás emberek nélkül! meglepett smiley

válasz erre

inkognito

1 hónapja, 1 hete és 2 napja

Nagyon durva már ez a technika.

válasz erre

Tommy

1 hónapja, 1 hete és 2 napja

Na ez nagyon kemény! meglepett smiley

válasz erre

CharlieFirpo

1 hónapja, 1 hete és 2 napja

Már a filmeket sem kell lassan leforgatni, elképesztő! meglepett smiley

válasz erre