Gamescom 2013

2013. augusztus 19.
6761
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
2013-ban a Gamescom Kölnbe érkezik, ahol a sok újdonság kerül bemutatásra.



Kezdjük a program megismerését a hivatalos trailerrel.

A programot egy hivatalos sajtóanyagon keresztül bárki megkaphatja, aki feliratkozik a hírlevélre.


EA - augusztus 20., kedd 16:00
Azt már tudjuk, hogy itt lesz a Titanfall, a Battlefield 4 (egy új multis pályával és játékmóddal), a Need for Speed: The Rivals, a FIFA 14 és Command & Conquer. A legnagyobb érdeklődés a The Sims 4 leleplezése körül forog. És mind ezek felett még érkezik Dragon Age: Inquisition is.
Sony - augusztus 20., kedd 19:00
A japán gyártó már megerősítette, hogy a GamesCom középpontjában a PlayStation 4 áll. Bizonyára újabb információkat hallunk a konzolról, illetve a pontos megjelenési dátumról is. Talán szóba kerül a PS4-et és a PS Vitát tartalmazó bundle is. Ami a játékokat illeti: a Killzone: Shadow Fall, az inFamous: Second Son, a Driveclub és The Order: 1886 nagy eséllyel jelen lesz, de esélyes még egy LittleBigPlanet 3-bejelentés is.
Nintendo
A japán cégóriás idén visszatér a GamesComra, ahol új Wii U-s és 3DS-es címeket jelent be, valamint a meglévőkről hint el friss újdonságokat. Pikmin 3, The Wonderful 101, The Legend of Zelda: Wind Waker HD, Sonic Lost World, Wii Party U, Donkey Kong Country: Tropical Freeze, Super Mario 3D World, Wii Karaoke U, Mario Kart 8 - ezek már biztosan ott lesznek.
Ubisoft
habár a franciák idén nem készülnek konferenciával, ez nem akadályozza meg őket abban, hogy egy új next-gen címről rántsák le a leplet. A pletykák szerint a kinectes Fighters Within lesz az alany, de esélyes még a montreali brigád Child of Lightja is. Saját show nélkül is várhatóak új látnivalók a Watch Dogsról, az Assassin?s Creed 4: Black Flagről és a The Crewról.
Square Enix
A kiadó idei éve a Final Fantasy körül forog, az idei GamesComra rengeteg demóval készülnek, szóval érdemes lesz figyelni. A következő címekkel: Thief, Murdered: Soul Suspect, Final Fantasy XIV: A Realm Reborn, Final Fantasy X & X-2 HD Remaster, Lightning Returns: Final Fantasy XIII, Kingdom Hearts HD 1.5 ReMIX és Deus Ex: The Fall.
Activision
A Blizzard megerősítette, hogy bejelentéssel készül a Diablo III-mal kapcsolatban, nagy eséllyel a várva-várt kiegészítőről van szó Reaper of Souls címmel.



További kiadók s fejlesztők ill. amire a fél világ vár:

Konami

Bethesda

Deep Silver

Batman: Arkham Origins

Eve Online

Dark Souls 2

Dust 514

Hawken

Payday 2

Mad Max

Space Hulk

Star Citizen

War of the Vikings

The Witcher 3: Wild Hunt

World of Tanks Xbox 360 (ebbe nem vagyunk teljesen biztosak)

WWE 14

További információk a Gamescom nyomokövetéséhez:

Az Androgeek az IGN segítségével tájékoztat mindenkit a Gamescomról és az alábbi linken megtaláltok minden olyan információt amire szükségetek lehet.

IGN Gamescom

Livestream nézése az IGN segítségével

Egyéb források: Gamescom Cologne

Ajánlott oldalak ahol tudod követni az eseményeket:

Game Channel

Gamestar

Gamers

Gamer365

nincs még hozzászólás