Galaxy S5: 64 bites processzor és 4GB RAM?

2013. október 31.
8191
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
A Samsung következő zászlóshajója nyolcmagos, 64 bites Exynos 6 processzorral és okostelefonban eddig nem látott nagyságú operatív tárral a fedélzetén érkezhet 2014 januárjában a piacra.

A friss hírek szerint a Galaxy S5 személyében egy bivalyerős hardverrel megáldott készüléket üdvözölhetünk majd, melynek lelke egy nyolcmagos, 64-bites Exynos 6 processzor lesz, a hozzá tartozó RAM mérete pedig eléri a 4GB-ot.
 

Ez nem minden, hiszen a dél-koreai gyártó zászlóshajója amellett, hogy a lehető legütősebb vassal rendelkezik, a vártnál korábban ? már 2014 januárjában ? bemutatkozhat a nagyközönségnek, legalábbis ezt jósolják a pletykák.

[caption id="attachment_5205" align="aligncenter" width="819"] A kép csak illusztráció[/caption]

 

A Samsungot nyilván az motiválja az új csúcsmobil gyorsabb elkészítésére, hogy konkurense, az Apple máris jelen van egy 64 bites architektúrára épülő mobillal (iPhone 5S) a piacon, s nem akar lemaradni. A Galaxy S5 egyébként nemcsak hardveres fronton látszik ígéretesnek, ugyanis a mendemondák szerint fém burkolattal, új dizájnnal és integrált retinaszkennerrel érkezik.

De természetesen ezek még pletykák, de érdemes eljátszani a gondolattal. Továbbá a meg nem erősített specifikációból jól látszik, hogy a hardververseny tovább folytatódik.

Forrás: Unwiredview
nincs még hozzászólás