Fuschia kódnéven készül a Google új operációs rendszere

2016. augusztus 13.
3.8331
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
A Google jelenleg több rendszerrel is jelen van az operációs rendszerek piacán, hiszen a különféle célokat szolgáló Android mellett a megfizethetőbb és csak általános funkcióra kiélezett gépekhez készült Chrome OS-t is szorgosan fejlesztik.

Az elmúlt hónapokban már több alkalommal is szárnyra kaptak olyan hírek, melyek szerint a vállalat egyesíteni készül a két rendszert. Ezt azóta sem erősítették meg, de az tény, hogy a Chrome OS már támogatja az androidos applikációkat, vagyis sokat bővült a funkcionalitása.

Ezzel párhuzamosan megnőtt a Chrome OS-t futtató gépek száma, melyek között laptopok, All in One és 2 az 1-ben gépeket is találunk. Nemrég azonban egy újabb rendszer bukkant fel, méghozzá Fuschia kódnéven, mely sokak szerint az Android és a Chrome OS közös gyermeke lehet. A fejlesztésről nem sokat tudni, jelenleg az Android 7.0 érkezése a legnagyobb hír ezen a téren, így nagy meglepetés lenne, ha az új Nexus hardverekkel együtt érkezne egy új rendszer.
6 hozzászólás

rDAVE

8 éve, 7 hónapja és 15 napja

A helyükben létrehoznék neki majd egy pofás weboldalt download gombbal, még ha nem is ingyenesként. Nálam nincs olyan, hogy a gyártó választ os-t PC-re... röhögő smiley Ezt rendkívül utálom az okostelefon világban is, de még egy új droidért is új telefont kell venni...

válasz erre

Kisfaludy82

8 éve, 7 hónapja és 15 napja

Remélem összedobnak egy nagyon gyors, nagyon tiszta rendszert ami képes leváltani beállni a Linux, Windows, mac OS vonalba!

válasz erre

Hentes

8 éve, 7 hónapja és 16 napja

Annyi lesz a Remix OS-nek! mosolygó smiley

válasz erre

Santonio

8 éve, 7 hónapja és 16 napja

Várom hogy mit képesek kihozni belőle. HA olyan siker lesz mint az android, akkor felborul a piac.

válasz erre

VDemon

8 éve, 7 hónapja és 16 napja

Ha ebből ki tudnak hozni egy nagyon lightweight rendszert akkor bizony veszélybe sodorhatja a Windows-t is.

válasz erre

zender

8 éve, 7 hónapja és 16 napja

Tuti hogy ez lesz a két OS-ből kevert rendszer! mosolygó smiley Kíváncsi vagyok nagyon arra hogy mi sül ki belőle!

válasz erre