Frissült a Windows Phone Facebook alkalmazása

2014. május 26.
6951
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
Hanziness profilja, adatai
Hanziness
A mai napon egy apró frissítést adtak ki a Windows Phone 8 Facebook alkalmazásához, mellyel az alkalmazás verziószáma 5.2.5.0-ról 5.2.6.0-ra nő.

A frissítés mellé sajnos nem adtak ki semmilyen változtatási listát (changelogot; a cikk írásának pillanatáig), így nagyobb, konkrét fejleményekről feltételezhetően nincs is szó.

Ami elképzelhetőbb, az az, hogy ez csak egy hibajavító frissítés volt. Telepítés után amiért érdemes volt kutatni, az a csevegés funkció megléte az alkalmazásban. Változás itt sincs, minden ugyanúgy működik, ahogy eddig is.

Probléma mindössze azzal van, hogy a frissítés az alkalmazás reakcióidején nem javít, ugyanis egy Lumia 920-on (minden alkalmazás bármilyen akadás nélkül fut rajta, akárcsak a többi Lumia eszközön) is két másodpercet kell várni egy koppintás után (elsősorban ha a felső három ikonra - felkérések, üzenetek és értesítések - koppintunk), hogy maga a fehér hátterű menü megjelenjen, majd még néhányat, mire az alkalmazás betölti a szükséges adatokat. Igazság szerint ezek a problémák nem újak és számos felhasználónál megjelennek.

Ami reményt adhat, az a Windows Phone 8.1 végleges verziójának megjelenése (a Facebook integráció teljesen másképp valósul meg 8.1-en, mint 8.0-n, és az alkalmazás is további funkciókat nyújt majd ott), mellyel talán (igaz nincs bejelentve) egy összetettebb Facebook frissítés is érkezik, hogy orvosolja az alkalmazás lassúságát.

 
nincs még hozzászólás