Frissült a Windows 8.1-es Skype

2014. augusztus 13.
8871
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
Hanziness profilja, adatai
Hanziness
Úgy tűnik végre azon is erőlködik a Microsoft, hogy a Windows 8.1-es "Metro" Skype elkezdje utolérni asztali testvérét funkcionalitás terén.

Sokan még a legújabb Windows rendszeren is (nem RT-n) a Skype asztali alkalmazását használják a modern helyett, hiszen számos olyan lehetőséget nyújt, melyet a Windows 8-as alkalmazás nem: szerkeszthető és törölhető üzenetek, asztal megosztása stb.

Természetesen azért a modern alkalmazás sem egy rossz dolog, pláne ha valaki érintőképernyőn (elsősorban táblagépen) használná, hiszen ott sokkal egyszerűbb elérni a szükséges dolgokat, valamint még rendes PC-n (egér+billentyűzet) sem egy kényelmetlen valami, főleg hogy egész jól működik a Windows 8.1-es modern alkalmazások dokkolása.

Talán azért, hogy kicsit közelebb kerüljön ez a modern alkalmazás az asztali testvéréhez, a Microsoft hozzátett néhány (az asztali változatban már meglévő) funkciót: a szerkeszthető és törölhető üzeneteket (jobb kattintásos menüvel érhető el). Emellett elméletileg a videoüzenetek értesítésein is fejlesztettek egy keveset, így sokkal megbízhatóbbá váltak (ez nyilván azt jelenti, hogy kevesebbszer fordul elő olyan helyzet, hogy nem, vagy csak későn kapjuk meg az értesítést az üzenetről). Az alkalmazás verziószáma a frissítéssel 3.1-re nőtt és már ingyenesen letölthető a Windows áruházból innen.

Forrás: WPCentral
nincs még hozzászólás