Frissült a Nokia Lumia Glance

2014. február 21.
9141
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
Hanziness profilja, adatai
Hanziness
A mai napon frissítést kapott a Nokia népszerű Windows Phone 8 kiegészítője (alkalmazása), a Glance Screen, vagy Gyorsnézet.

A frissítéstől alapvetően egy hagyományos hibajavítást vártunk volna (bár tudtunkkal nem igazán jelentkeznek hibák az alkalmazással kapcsolatban), de ehelyett egy kis bővítést mellékelt a Nokia.Nem nehéz kiszúrni a változást, hiszen a beállítások alatt a Gyorsnézet menüben megjelent egy új lehetőség is, mégpedig a "Gyorsnézet képernyő információ".
 

Mit is jelent ez? Ezentúl a Glance nem csak az értesítési ikonokat és mellettük az értesítésszámlálót képes megjeleníteni, hanem a hosszabb állapotüzenetet is, amit például a naptárral írathatunk ki lezáróképernyőnkre. Ez az üzenet a gyorsnézeti képernyő tetején fog megjelenni.

Én rögtön fel is telepítettem a frissítést, és mikor beléptem a menübe, kérte, hogy indítsam újra a telefont. Megtettem, és ahogy visszamentem a beállításokba és átállítottam a fent látható opcióra [saját üzenetet is kiírhatunk!], gyors lezártam a készüléket, hogy lássam, mit változott. A képernyő tetején tényleg megjelenik a szöveg, azonban szerintem túl nagyok a betűk, és a "születésnapja" már nem teljesen fér ki [nincs sortörés], így ebből a szempontból nem túl kényelmes a dolog és van még mit csiszolni rajta. Ennek ellenére ez a kis újítás hasznos lehet, ha külön oda akarunk emlékeztetőt felírni - amit háromféle nagyságú betűvel jeleníttethetünk meg és még a kezdőképernyőre is kitűzhetünk!

Megjegyzés: a Nokia Glance Screen nem érhető el a Lumia 520 számára.

Emellett egyébként ma néhány Bing alkalmazás és az extrák+infó alkalmazás is frissítést kapott.

 
nincs még hozzászólás

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink