Frissítést kapott az Adobe Photoshop, több új funkcióval is bővül

2022. október 18.
41.6511
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
A mai napon kezdődött el a vállalat éves tervezési és technológiai konferenciája, ahol bemutatásra kerülnek a Photoshop legújabb funkciói és egyéb újdonságai, melyek között ismét akad néhány egészen izgalmas, amit szeretni fognak a felhasználók.

Az egyik ilyen újdonság, hogy az Adobe finomította az Objektumkiválasztó eszközt, hogy javítsa az automatikus kijelölések pontosságát, ezen túlmenően kibővítették az elemek listáját, melyeket a szoftver képes azonnal felismerni egy képen. A Photoshop-ban a jövőben könnyebb lesz "restaurálni" a fotókat, ugyanis az új Photo Restoration szűrő, a gép tanulást felhasználva képes lesz a régi vagy sérült fotókat újraalkotni.

Az iPaden futó Photoshop esetében az Adobe ismét több asztali eszközt hoz az alkalmazás táblagépes verziójába, ennek köszönhetően egyetlen érintéssel eltávolíthatjuk a hátteret. Az Adobe továbbfejlesztette a Tárgy kiválasztása funkciót a portréképeknél, és hozzáadta az egyérintéses Auto Tone, Auto Contrast és Auto Color szerkesztési lehetőségeket a Szűrők és beállítások panelhez.
5 hozzászólás

inkognito

1 éve, 7 hónapja és 16 napja

Na majd nemsokára kipróbálom őket.

válasz erre

Porthos

1 éve, 7 hónapja és 16 napja

Brutál hogy miket képes már csinálni. meglepett smiley

válasz erre

somogyiandras

1 éve, 7 hónapja és 17 napja

Már tesztelem és nagyon jó.

válasz erre

Mordorer

1 éve, 7 hónapja és 17 napja

Elképesztő hogy már mire képes, gyakorlatilag szinte amatőrként is olyan minőségű alkotásokat lehet vele létrehozni hogy döbbenet.

válasz erre

Harder

1 éve, 7 hónapja és 17 napja

Túl sok újdonság nincs.

válasz erre