Friss videón mutatkoznak be a Sandman második évadának szereplői

2024. május 21.
14.6201
csirkee profilja, adatai
csirkee
Neil Gaiman nagysikerű képregényadaptációja hamarosan visszatér a Netflixre egy újabb évaddal, Morpheusszal, azaz Álommal a főszerepben, de egy friss videó felfedi, hogy kik fognak még feltűnni a sorozat legújabb részeiben a Végtelenek családja közül.

Talán még idén műsorra kerülhet a Sandman - Az álmok fejedelme második évada, melyben várhatóan közelebbről is megismerhetjük a Végtelenek többi tagját. A Netflix egy friss videóban felfedte, hogy kik fogják alakítani a főbb szerepeket és pontosan kik fognak feltűnni. Az első évadban láthattuk Álmot, a Halált és Vágyat, a folytatásban jön még a Kétségbeesés, a Végzet (Karma), Delirium (Kedély) és a Tékozló.

A Tékozló az az elidegenedett Végtelen testvér, aki a Pusztítás, de a Netflix gondoskodott arról, hogy Sloane szerepét "A tékozló" néven címkézte fel, és így emlegetik a karaktert a történet első köteteiben is. Arról sajnos még nincsenek információk, hogy mikor fog megjelenni a második évad, de a rajongók már alig várják, hogy folytatódjon Álom története.

3 hozzászólás

Levi87

1 hónapja, 6 napja

Tudom hogy kisebbségben leszek ezzel de engem irritált ez a sorozat, legalábbis az első három rész amit képes voltam kínszenvedve megnézni.

válasz erre

Kisfaludy82

1 hónapja, 6 napja

Marha ijesztők mit ne mondjak. röhögő smiley Netflix baszki. röhögő smiley

válasz erre

Hentes

1 hónapja, 1 hete

Nagyon várós!

válasz erre