Friss videó érkezett a Google Pixel Fold készülékéről

2023. május 05.
4.6011
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
Az elmúlt hetekben több információ is kiderült a vállalat legújabb csúcskészülékéről, a hajlítható kijelzővel ellátott Pixel Foldról, de most végre egy rövid videón keresztül is szemügyre vehetjük az okostelefont, melyet a jövő heti I/O rendezvényen fog a Google részletesebben is bemutatni.

Még április végén szivárgott ki néhány hivatalos fotó a Pixel Fold készülékről, mely a vállalat első hajlítható kijelzővel ellátott okostelefonja, most pedig egy rövid videó jelent meg, melyet már maga a Google osztott meg. A készülék függőleges csuklópánttal rendelkezik, amely felnyitva egy táblagépszerű kijelzőt tár fel, hasonlóan a Samsung Galaxy Fold készülékeihez.

Nem titkolt szándéka a Googlenek az, hogy konkurenciát állítson a Samsungnak. A Pixel Fold 1700 dollárról indul, és már a következő hónapban elérhető lesz. Állítólag a Google Tensor G2 lapkakészletét kapta meg, melyek a Pixel 7 eszközökben is megtalálható. A külső képernyő 5,8 hüvelykes, a belső kijelző 7,6 hüvelykes lesz. A pontos részletek május 10-én derülnek ki az I/O rendezvényen.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

CharlieFirpo

1 éve, 2 hónapja és 14 napja

Rettenetesen csúnya...

válasz erre

Porthos

1 éve, 2 hónapja és 15 napja

Amíg ilyen brutál vastagok ezek a telók, nálam semmi esélyük.

válasz erre

inkognito

1 éve, 2 hónapja és 15 napja

Nem néz ki rosszul.

válasz erre