Friss termékeket villantott az Acer, bemutatkozott a vadonatúj Enduro-széria

2020. június 23.
10.9511
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Digitális pályára merészkedett az Acer is, mivelhogy ők is megtartották az aktuális konferenciájukat a virtuális térben, és meg is ejtették az új szériáik bemutatóit - alant részletesen számolunk be a friss üzleti termékeikről, viszont ha a friss gamer termékek érdekelnek, akkor csekkold a Game Channel beszámolóját.
 

Acer Swift 5

A Swift 5 nyitja a sort, ami egyszerű hordozhatóságával hívja fel magára a figyelmet, és természetesen mivel mással érték volna ezt el az Acer mérnökei, mint a pehelykönnyű súly megteremtésével. 90%-os burkolat-kijelző arányról beszélünk, a burkolat pedig mindössze 14,9 mm-es, míg maga a súly egy kilogramm alatt mérhető.

A legújabb Intel processzorok közül választhatunk, illetve az NVIDIA GeForce MX350 GPU is opcióként tárulkozik elénk. A multitaskinget és a gyors sebességet másfelől az 1 TB-os SSD is segíti, valamint van 16 gigányi RAM. Van egy csendes hűtőrendszer is, hogy a zajjal még véletlenül se legyen probléma, de három hűtőmód közül is választhatunk: csendes, normál, teljesítménycentrikus.

Zöld Köd és Szafari Arany színárnyalatokban tehetjük táskába a Swift 5-öt, aminek a 300 nites, 14 colos kijelzője prezentálja a látnivalókat. 30 perc alatt 4 órás használatra tölthetjük a gépet, valamint a Wi-Fi 6 és Bluetooth 5.0 szabvány jelen van rajta.

Nézd nagyban ezt a videót!

Újdonságok a ConceptD termékcsaládban

A jó "öreg" ConceptD termékszéria is említésre került, mégpedig a ConceptD 3 Ezel és ConceptD 3 notebookok formájában. Tervezőgyakornokoknak, dizájnereknek és dizájnstúdióknak ajánlják. Van 14 és 15,6 colos variáns is mindkettőből, különbségek viszont akadnak némileg.

Az Ezel esetében 1,68 kg vagy 1,95 kg súlyról beszélhetünk, 18 órás az aksiidő, no meg Intel Core 10. generációs Core i7-10750H vagy Core i5-10300H processzorokkal lett felszerelve, és akár NVIDIA Quadro T1000 (PRO) vagy GeForce GTX 1650Ti GPU-kkal és 1
TB PCIe SSD háttérárral érhető el.A sima ConceptD 3-nál 20 órás aksiidőről szól a fáma, hovatovább a 2D vagy 3D munkafolyamatok megsegítésére szolgál az NVIDIA Quadro T1000 (PRO verzió), vagy GeForce GTX 1650Ti GPU, valamint a legfrissebb, 10. Generációs Intel processzorok.

Másfelől prezentálták a ConceptD 100 asztali PC-t is, amit 9. generációs Intel Core procikkal vérteztek fel, illetve Nvidia GeForce és Quadro videokártyák közül választhatunk. 256 GB SSD is van, 32 GB DDR4 RAM a memóriaszám, a zajszint pedig 40 db alatt meg tud maradni, ergo akár irodai környezetbe is ütős lehet.Egyébként a ConceptD vonal friss monitorokkal is kiegészül: a CP5 és CP3 hardverekkel nyitjuk a sort, amelyek szintén a munkavégzőket, a profi videóvágókat, animációs szakembereket és modellezőket célozzák többek között. A különbség egyedül a lefedettségben és a felbontásban keresendő.

Míg a CP5 2560x1440 alapon működik (170 Hz), és 99%-os Adobe RGB színlefedettséggel, addig a CP3-nál 3840x2160 felbontásról (165 Hz) és 98%-os DCI-P3 lefedettségről beszélünk.

Végül, de nem utolsó sorban a ConceptD széria keretein belül, itt van a CM3 is, ami echte a fotográfusokra lett lőve. 3840x2160-as felbontás, 60 Hz-es képfrissítési ráta, 99%-os Adobe RGB lefedettség, valamint az elmosódás-mentesség szolgálja ki ezt az igényt.

Kompatibilis továbbá az AMD Radeon FreeSync szabvánnyal, és ami még fontos, hogy VESA DisplayHDR 400 támogatással is rendelkezik.

Friss termékeket villantott az Acer, bemutatkozott a vadonatúj Enduro-széria - 2. kép

Chromebookok

A Chromebookok következnek, melyek esetében kapásból üdvözölhetjük a brand berkein belül a Spin 713-at, amiben 10. generációs Intel Core proci ketyeg, no meg 16 GB-nyi DDR4 SDRAM is található. 256 GB-os PCIe SSD háttértárat is kérhetünk, a 13,2 colos kijelző pedig gondoskodik a kisebbnek tekinthető méretről.

2256x1504-es felbontással operál a gép, Corning Gorilla Glass technológia gondoskodik a kijelző védelméről, a védelem pedig katonai szintű - konkrétan azt mondja az Acer, hogy 60 kg-os nyomásnak is ellenáll a masinéria. Az alakítható eszköz kimondottan hordozható, csak 16.8 mm vékony, és mindössze 1.37 kg. Van Enterprise variáns is, ami a nagyvállalatok esetében kerülhet felhasználásra - ahogyan azt már megszokhattuk.

Grátiszként még a Spin 311-et is leleplezte a cég, ami viszont már csak 11,6 colos kijelzővel támad, és eredetileg iskolai feladatok végzésére és mindenféle projektek teljesítésére tervezték. Mediatek MT8183 proci ketyeg benne, az akkumulátor pedig 15 órán keresztül szolgálja ki a felhasználókat.Ezenfelül 1 kg-os súlyról, Corning Gorilla Glass technológiáról, nagy látószögű webkameráról, és külső eszközökhöz könnyen csatlakoztatható hardverről szól a fáma. Sőt, minden imént felsorolt Chromebook támogatja az Android appokat is a Google Play-en keresztül!

A friss jövevény: Enduro-széria

A végére hagytuk a vadiúj Enduro-szériát, amely szintén a profi felhasználást célozza. Első körben az Enduro N7-tel szemezünk, amely ütésgátló anyagok segítségével gondoskodik róla, hogy megbízható legyen, valamint az MIL-810G és IP65 tanúsítványok is azért felelnek, hogy ha le is esik a masina a talajra, ne legyen baja.

700 nites, 14 colos kijelző jellemzi még, 10 órás aksiidővel párosítva - bár utóbbi kapcsán azt is meg kell jegyezni, hogy van az N7-ben egy beépített, áthidaló aksi is. Négymagos, 8. generációs Intel Core i5 CPU ketyeg benne, valamint hardver-szintű TPM 2.0 rendszer figyeli folyamatosan a működést indítástól kezdve, míg az AEMS megoldás védi az eszköz rendszer konfigurációjának stabilitását, akár több eszköz révén is.Az Enduro N3-nál 24,85 mm-s káváról, 1,9 kg-os súlyról, 13 órás aksiidőről, 10. generációs Intel Core i7 prociról, 32 GB-nyi DDR4 RAM-ról, valamint opcionális NVIDIA GeForce MX230 GPU-val és 512 GB PCIe Gen3 NVMe SSD-ről szól a fáma.

Az imént említett két Notebook mellett akad két táblagép is: ezek a T5 és T1 modellek. Ezek 10 colos kijelzővel bírnak, bár az opcionális billentyűzettel ezt a számot 10,1-re is növelhetjük a T1-nél. A T5-nél 7. generációs Intel Core m3 proci vár ránk, míg a T1-nél Intel Celeron CPU mellett tették le az Acer srácai a voksukat. 64 GB-os a háttértár.

Másfelől a T1-ből van egy mindössze 8 colos megoldás is, viszont mindkettő variáns használható gumikesztyűben is. Ehhez a szériához rengeteg kiegészítő vásárolható, programozható billentyűk is vannak, összességében pedig az Acer a raktári és gyári munkafolyamatokra tervezte specializáltan ezt a táblagépet.
5 hozzászólás

Ronalddo

2 éve, 3 hónapja és 19 napja

Brutális a felhozatal!

válasz erre

TEchie

2 éve, 3 hónapja és 19 napja

De durca ez az Enduro.

válasz erre

betyár

2 éve, 3 hónapja és 19 napja

Nem semmi ez az új széria. Na de a másik meg 20 óra aksi idő?? Az brutál!

válasz erre

Direktor

2 éve, 3 hónapja és 19 napja

Brutál szép a dizájn!

válasz erre

Porthos

2 éve, 3 hónapja és 19 napja

Ezel Pro de gyönyörű!

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink