Friss fotók és egy rövid betekintő is érkezett a Nyerd meg az életed második évadához

2024. február 02.
4.3201
csirkee profilja, adatai
csirkee
Idén végre megérkezik a Netflix eddigi legsikeresebb külföldi sorozatának, a Nyerd meg az életednek a második évada, melyben jó néhány karakter vissza fog térni, köztük a 456-os játékos, melyhez most érkezett egy nagyon rövid betekintő és néhány friss fotó is.

2021-ben debütált a népszerű streaming platformon a dél-koreai gyártású Nyerd meg az életed (Squid Game) sorozat, ami akkora siker lett, hogy a stúdió hamar be is rendelt hozzá a folytatást, melyen az elmúlt időszakban dolgoztak és 2024-ben végre meg is érkezik. Bár a tartalomról még keveset tudni, az már biztos, hogy néhány régi és új karaktert ismerhetünk majd meg.

Nézd nagyban ezt a videót!
A Netflix tegnap megosztott egy friss videót a 2024-ben megjelenő sorozatai és filmjei kapcsán, melyben felbukkan a Nyerd meg az életed második évada is, ez az első hivatalos betekintője a szériának. A cselekményről annyit lehet tudni, hogy 456-os játékos, Gi-hun egy titokzatos telefonhívást követően feladja amerikai terveit és üldözésbe kezd, hogy megtalálja az egykori játékmestert. Pontos megjelenési dátumot még nem tudni, de valamikor 2024-ben érkezik.
3 hozzászólás

petrovicsz

5 hónapja, 3 hete és 1 napja

Nagyon várom! Újra is nézem az elsőt szinkronosan, anno még csak feliratosan láttam. mosolygó smiley

válasz erre

Ronalddo

5 hónapja, 3 hete és 1 napja

Remélem nem lesz nagyon rossz. A folytatásokkal mindig az a baj hogy telinyomják pénzzel és sokkal gagyibb mint a filléres eredeti.

válasz erre

Kisfaludy82

5 hónapja, 3 hete és 1 napja

Bár nem voltam annyira lenyűgözve mint a legtöbben de azért tetszett, várós!

válasz erre