Friss fotók érkeztek az élőszereplős Hófehérke forgatásáról

2023. július 16.
18.8251
csirkee profilja, adatai
csirkee
Már javában zajlanak az élőszereplős klasszikus Disney mese, a Hófehérke és a hét törpe forgatásai, melyben a főszerepet Rachel Zegler fogja alakítani, akit korábban West Side Storyban is láthattak a nézők, de végre szempillantást vethetünk a hét törpére is, akik nem olyanok, mint a mesében.

A Mickey egeres stúdió az elmúlt években több klasszikus meséjét is élőszereplős változatban rebootolta, köztük legutóbb a nagy port kavart A kis hableányt, melyben egy színesbőrű színésznő kapta Ariel szerepét. A stratégia továbbra sem változik, következik a Hófehérke mese, melyben szintén egy színesbőrű színésznő fogja játszani a főszerepet.

Már a bejelentéskor sokan kifejezték nemtetszésüket, hogy Rachel Zegler fogja alakítani Hófehérkét, de ezen nem változtatott a Disney. Most pedig a Daily Mailnek köszönhetően friss fotók érkeztek a forgatásról, melyen nem csak a színésznőt láthatjuk Hófehérke jelmezben, de a hét törpe is bemutatkozik. A törpék között is több színesbőrű színészt láthatunk majd. A gonosz boszorkányt egyébként Gal Gadot fogja alakítani.4 hozzászólás

Tommy

5 hónapja, 1 napja

Beteg világban élünk. A Disney legalábbis biztosan.

válasz erre

Porthos

5 hónapja, 1 napja

Valaki szóljon már nekik hogy a HóFEHÉRke nem színesbőrű. Iszonyat mélyponton a Disney.

válasz erre

CharlieFirpo

5 hónapja, 2 napja

Édes istenem...

válasz erre

Fikarc

5 hónapja, 2 napja

Elmebetegek.

válasz erre