Friss fotók érkeztek a Last of Us sorozat forgatásáról

2022. augusztus 06.
21.1651
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
Javában készül az HBO háza táján a Naughty Dog egyik legsikeresebb videojátékának adaptációja, a Last of Us, melyről eddig nem sok információt lehetett tudni, ám most érkezett néhány friss fotó a júniusban befejeződött forgatásról, ahol éppen a két főszereplőt láthatjuk.

A 2013-ban megjelent Last of Us játék nemcsak 17 millió példányban kelt el, de a kritikusok is agyon dicsérték az alkotást, volt ahol az év játéka címet is megkapta. Az elmúlt időszakban rengeteg videojáték kapott valamilyen filmes adaptációt, így nem maradhatott ki a sorból az HBO sem, akik ezt az alkotást választották. A sztori nagyon egyszerű, Joel (Pedro Pascal) egy csempész, akinek az a feladata, hogy kísérje ki a tinédzser Elliet (Bella Ramsey) a karanténzónából.

A főszereplők mellett feltűnik még a sorozatban az eredeti szinkronszínészek, Merle Dandridge, Troy Baker és Ashley Johnson is. A frissen megosztott fotók hűen ábrázolják a videojátékot, ami jól hangzik, de sokan még mindig félnek az ilyen adaptációkhoz, legutóbb a Netflix által feldolgozott Resident Evil bukott hatalmasat.

5 hozzászólás

TEchie

1 éve, 2 hónapja és 27 napja

Figyelni kéne olyan apróságokra is, hogy áll a puska a hátán...

válasz erre

techiii

1 éve, 2 hónapja és 27 napja

Kíváncsi leszek rá. Remélem az Hbo nem törli

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 2 hónapja és 27 napja

Azért ezzel se kapkodnak túlzottan...

válasz erre

Fikarc

1 éve, 2 hónapja és 27 napja

Rohadt jó lesz!

válasz erre

Kisfaludy82

1 éve, 2 hónapja és 27 napja

Meg is fog jelenni vajon? Ahogy most az HBO áll..

válasz erre