Friss fotó érkezett a Stranger Things ötödik évadából

2024. május 19.
14.5541
csirkee profilja, adatai
csirkee
Javában zajlik a népszerű Netflix sorozat utolsó évadának forgatási munkálatai, melynek történetéről egyelőre keveset lehet tudni, de a rajongók már izgatottan várják és örömükre a készítők egy friss jelenetképet osztottak meg a széria közösségi oldalán, melyen Charlie Heaton és Natalia Dyer látható.

A sztrájkok miatt nagyon sokat késett a Stranger Things befejező évadának a forgatása, emiatt sajnos leghamarabb csak 2025 környékén jelenhet meg. Ross Duffer, a sorozat társ-alkotója által készített új díszletképen Natalia Dyer (Nancy Wheeler) és Charlie Heaton (Jonathan Byers) látható Steve Harrington (Joe Keery) autójának hátsó ülésén, akik látszólag menekülnek a fenyegetés elől.

A Stranger Things ötödik évada lesz az eddigi legnagyobb, erről Matt Duffer beszélt korábban a The Guardiannek adott interjújában, de részleteket nem árult el. A sorozatban természetesen az összes jól ismert karakter és színész vissza fog térni, sőt korábban kiderült, hogy Linda Hamilton is csatlakozott a szereplőgárdához, de hogy kit fog alakítani, azt egyelőre nem tudni.

3 hozzászólás

Porthos

1 hónapja, 1 hete és 1 napja

Már nem is ismerem meg a szereplőket. röhögő smiley

válasz erre

techiii

1 hónapja, 1 hete és 1 napja

Olyan sokat kell rá várni szomorú smiley

válasz erre

Fikarc

1 hónapja, 1 hete és 1 napja

Már jöhetne!

válasz erre