Friss fotó érkezett a Sandman 2. évadának a forgatásáról

2023. június 29.
15.3461
csirkee profilja, adatai
csirkee
Tavaly debütált a népszerű streaming platformon a Sandman: Az álmok fejedelme című sorozat, mely Neil Gaiman képregénye alapján készült, a rajongók pedig odáig voltak érte, ám egy ideig úgy tűnt, hogy nem lesz belőle folytatás, de szerencsére a stúdió zöld utat adott neki, azóta pedig már forog is a második évad.

Legutóbbi még áprilisban írtunk a sorozat folytatásáról, akkor még csak a casting munkálatok folytak, most azonban már javában forgatják a második évadot, melyről érkezett egy friss fotó. A képen Tom Sturridge, a főszereplő látható, alias Morpheus, aki egy fehér ruhába öltözött alakkal beszélget, a rajongók szerint ő lehet Orpheus. Az őt alakító színész kilétét a stúdió nem fedte fel.

Arról egyelőre nincsenek információk, hogy a második évad miről fog szólni, de egyes pletykák szerint bemutatkozhat az említett Orpheus, aki nem más, mint Morpheus és Calliope fia a képregényekből. Arról sincsenek információk, hogy a Sandman második évada mikor fog megjelenni, de a rajongók már alig várják, hiszen az első évad nagyon izgalmasan ért véget.

3 hozzászólás

Levi87

10 hónapja, 2 hete és 2 napja

Meg kéne lesnem az első évadot, általában jókat mondanak róla.

válasz erre

Fikarc

10 hónapja, 2 hete és 2 napja

Kegyetlenül rühellem ezt a sorozatot.

válasz erre

Kisfaludy82

10 hónapja, 2 hete és 2 napja

Nekem nagyon nem jött be. szomorú smiley

válasz erre