Friss fotó érkezett a legújabb Star Wars sorozatról

2022. november 08.
43.9661
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
A Disney továbbra is fejleszti a Csillagok háborúja franchiset, jelenleg is több projekten dolgoznak, többek között a The Acolyte szérián, melynek forgatása nemrégiben kezdődött el és érkezett is egy friss fotó a munkálatokról, melyen az egyik főszereplő is látható.

Az Egyesült Királyságban kezdték el forgatni a The Acolyte sorozatot, mely a sötét oldalt fogja egy kicsit jobban bemutatni a rajongóknak, ugyanis több száz évvel a Star Wars filmek eseményei előtt, a Köztársaság fénykorának utolsó napjaiban játszódik. Ma a Lucasfilm felfedte az első kulisszák mögötti képet, ahol feltűnik a Nyerd meg az életed sztárja, Lee Jung-jae.

A szinopszis szerint egy korábbi padawan újra találkozik Jedi mesterével, hogy kivizsgáljon egy sor bűncselekményt, de az erők, amelyekkel szembesülnek, sokkal baljósabbak, mint azt valaha is gondolták. A sorozatban olyan színészek kaptak szerepet, mint például Amandla Stenberg, Lee Jung-jae, Manny Jacinto, Jodie Turner-Smith, Dafne Keen és még sokan mások.
kezdődött el és érkezett is egy friss fotó a munkálatokról, melyen az egyik főszereplő is látható.'>
4 hozzászólás

Porthos

1 éve, 6 hónapja és 23 napja

Roppant várós ez is! mosolygó smiley

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 6 hónapja és 24 napja

Eddig bejött amit a Disney+ hozott Star Wars fronton (Andor mondjuk egyelőre nem jött át...), úgyhogy kíváncsian várom ezt is!

válasz erre

Levi87

1 éve, 6 hónapja és 24 napja

Még egy sorozat? meglepett smiley Nagyon keményen tolják!

válasz erre

Kisfaludy82

1 éve, 6 hónapja és 24 napja

Nagyon tetszik, hogy ennyi SW tartalom van, pedig azt hittem amikor az új nagyfilmeknek is nekiálltak hogy elcsépelt lesz. De egyelőre nem az.

válasz erre